44 94 60 90
Bestil et tilbud

Seværdigheder i Berlin for unge

Top 10 seværdigheder i Berlin for unge

Berlin er en af Europas mest populære destinationer for unge, og byen har et væld af seværdigheder og aktiviteter, som er værd at opleve. Herunder har vi samlet 10 af de bedste seværdigheder i Berlin, som er værd at besøge, hvis du er ung og på udkig efter en god oplevelse.

1. Berlin Icebar

Her kan du opleve en kølig atmosfære, med en temperatur på -10°C. Bliver dette for koldt, kan du rykke ind i Loungebaren, hvor der er behageligt varmt.

På Berlin Icebar er det muligt at købe billetter, sådan at du ved ankomst kan vælge mellem en sodavand, cocktail eller øl i Lounge Baren. Derudover vil du få 2 drinks i Icebaren, som vil blive serveret i et glas lavet af is.

Se også: Studierejse til Berlin.

2. Berlin Hop on Hop off-tur

Berlin Hop on Hop off-tur giver dig en god mulighed for at tage på sightseeing og se flere seværdigheder på kort tid. Turen kører langs flere af Berlins populære seværdigheder, som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, East Side Gallery og Alexanderplatz. Under turen er der guider og lydklip, der løbende fortæller om diverse seværdigheder.

3. Show i Friedrichstadt-Palast i Berlin

Friedrichstadt-Palast er et af Berlins mest populære show. Det er et af de største og mest moderne show i Europa, og det er et must-see for alle, der besøger byen. Her vil du opleve et storslået show med farverige kostumer og imponerende dans. Det er et show, der vil fange din opmærksomhed og give dig en oplevelse, du sent vil glemme.

4. Berliner Philharmonie

Berliner Philharmonie er et af de mest berømte koncerthus i verden. Her kan du opleve klassiske koncerter af høj kvalitet, som er perfekt for unge, der gerne vil opleve noget kulturelt. Koncerthuset er også et af de mest populære seværdigheder i Berlin, og det er et besøg værd.

5. Besøg Kurfürstendamm

Kurfürstendamm er kendt som Vestberlins shopping boulevard, med en længde på 3,5 km. På vejen kan du også besøge Europa-centret, Berlins ældste indkøbscenter, med mere end 70 butikker. Så sæt gerne en dag af, hvis du skal udforske Kurfürstendamm.

Tip: Besøg også stormagasinet Kadewe, som er er et af de største i Europa.

6. Berliner Dom

Berlin Dom er en imponerende kirke, der ligger i hjertet af byen, og som er et af de mest populære steder at besøge. Det er et sted hvor du kan få en følelse af ro og fred, og hvor du kan nyde den smukke arkitektur og det imponerende interiør. I kirken kan du udover gudstjenester opleve musikarrangementer og kunstudstillinger. Kirken er altså et must-see for alle, der besøger byen.

7. Berlin Zoo

Oplev Europas ældste, største og ikke mindst hyggeligste zoologiske have. Her kan du se deres 1.200 arter, samt over 18.000 dyr fra hele verden. Det er et perfekt sted for dig, der gerne vil opleve noget anderledes og se nogle af de mest fascinerende dyr.

8. Berlin Dungeon

Berlin Dungeon er et af Berlins mest populære seværdigheder for unge. Her kan du opleve en anderledes interaktiv tur gennem Berlins historie, hvor du vil møde skræmmende skikkelser, se fascinerende effekter og høre spændende historier. En sjov og spændende oplevelse, som du ikke må gå glip af.

9. Berliner Fernsehturm - TV tårnet

Ønsker du at se Berlin fra oven, så bør du besøge det berømte tv-tårn. Her får du en panoramaudsigt i 203 meters højde.

I TV-tårnet er det også en mulighed at nyde den 360 graders panoramaudsigt, mens du får serveret en lækker menu. Her kan du nemlig booke et restaurantbesøg i deres roterende restaurant i 207 meters højde.

10. Gemaldegalerie

Er du kunstinteresseret er Gemaldegalerie helt klart et besøg værd. Her kan du opleve samlinger der omfatter europæisk og ikke-europæisk kunst, arkæologi og etnologi fra næsten alle nationer, kulturer og tider.

8 andre seværdigheder du kan lægge vejen forbi 

Berlin er en fantastisk by, der har noget at tilbyde til alle. Disse 8 seværdigheder er et godt sted at starte om du er ung, eller en familie med voksne, børn og teenagere:

  1. Brandenburger Tor: Et vartegn der udgør både midtpunkt og skillelinje i Berlins historie.
  2. Checkpoint Charlie: Dette er det berømte kontrolpunkt, der blev brugt af de allierede styrker under Den Kolde Krig.
  3. Den Tyske Historiske Museum: Var inden murens fald i 1989, den eneste grænseovergang mellem Øst-og Vestberlin.
  4. East Side Gallery: En kunstsamling af vægmalerier på det længste stykke af den tilbageværende del af Berlinmuren, i alt 1.316 meter.
  5. Potsdamer platz: Fantastisk arkitektur i Berlins centrum.
  6. Alexanderplatz: En central plads og trafikknudepunkt i Tysklands hovedstad
  7. Mindesmærket for Berlinmuren: Et monument der minder om de mange år med opdeling af byen.
  8. Gendarmenmarkt: Her ligger de to protestantiske kirker Französischer Dom til højre og Deutscher Dom til venstre.
Lad Grupperejsebureauet hjælpe dig videre på rejsen

Har I spørgsmål til en grupperejse, er vores medarbejdere klar til at hjælpe. Kontakt os allerede i dag, så hjælper vi jer med at arrangere den grupperejse, som passer til lige netop jeres behov.

Ring til os på +45 44 94 60 90, eller send os en mail på info@grupperejsebureauet.dk.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af