44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Rotterdam

- En by fyldt med kunst, kultur og seværdigheder

Studietur til Rotterdam

Oplev moderne arkitektur, kultur og Europas største havneby på en studietur til Rotterdam. Denne dynamiske by er kendt for sine mange kunstmuseer, hyggelige markeder og ældre atmosfære.

Rotterdam er en af de største havnebyer i Europa, og har en lang historie som et vigtigt center for handel og industri. I dag vil I opleve en by der er genopbygget i en moderne arkitektur, efter bombeangrebet i 2. verdenskrig, der skete under slaget om Holland.

Rotterdam byder også på andet end historie. Overalt vil I blive mødt af kunst, kultur og mange interessante seværdigheder. Shoppingmuligheder er der også, I kan finde alt fra luksuriøse butikker til hyggelige lokale markeder. Når aftenen nærmer sig, kan I nyde et afslappende måltid på en af de mange hyggelige restauranter, eksempelvis ved The Old Harbour.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af spændende oplevelser i Rotterdam.

Derfor skal jeres klasse tage på studietur til Rotterdam

En studietur eller studierejse til Rotterdam giver et rigt fagligt udbytte, fordi Rotterdam:

 • Er et vigtigt center for handel og industri, som giver et unikt indblik i europæisk økonomi
 • Har en lang historie, som giver et indblik i 2. verdenskrig og hvordan byen er blevet genopbygget
 • Er kendt for sin moderne arkitektur, som er et symbol på styrke og fremskridt
 • Er fyldt med kunst, kultur og seværdigheder
 • Har mange hyggelige spisesteder og markeder 
 • Har en af de største havnebyer i Europa

Se også: Studietur til Amsterdam.

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Rotterdam, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os!

Priser på studietur til Rotterdam

Priserne er vejledende fra-priser

BUS - 6 dage / 3 nætterAntal personer4965
01.11.24 - 28.02.25fra kr.1.725,-1.525,-
01.03.25 - 31.10.25 fra kr.2.125,-1.895,-
 Prisen inkluderer:
 • Bustransport tur/retur
 • 3 overnatninger i flersengsværelser
 • 3 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

De 10 bedste seværdigheder i Rotterdam

Rotterdam er fyldt med spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser for alle. Her ser du byens 10 mest populære seværdigheder:

1. Euromast

Hvis du leder efter den bedste udsigt i Rotterdam, så bør du lægge vejen forbi dette observationstårn. Tårnet er et af Rotterdams mest ikoniske vartegn og tilbyder den bedste udsigt over byen i 100 m. højde.

2. Markthal

Markthal er et af Rotterdams mest populære steder at besøge, blandt andet på grund af bygningsværket der er formet som en bue. Her finder du Hollands første overdækkede marked der udbyder råvarer og mad fra hele verden, fra deres mange forskellige købmænd.

3. Erasmus Bridge

Erasmus Bridge er en 800 m. lang hængebro der krydser Nieuwe Maas-floden og som forbinder nord- og syd Rotterdam. I dag er broen en ikon for Rotterdam og har fået kælenavnet 'Svanen' grundet dens unikke konstruktion og udseende.

4. Kunsthal

Kunsthal Rotterdam er et af de førende kunstmuseer i Holland, hvor der fremvises hollandske og internationale kunstneres kreative præstationer. Besøgende kan navigere problemfrit gennem syv udstillingsrum i den kasseformede bygning, der har et skrånende, spiralformet gulv. Interessante designelementer kan findes rundt om hvert hjørne, eksempelvis placeringen af ​​hovedgalleriet, der synes at svæve over gadeniveau.

5. Boijmans Van Beuningen Museum

Boijmans Van Beuningen Museum er hjemmet for fantasi, inspiration og kreativitet, i hjertet af Rotterdam. Museet er det eneste i Holland der har en samling af vestlig kunsthistorie fra middelalderen til i dag, og rummer gamle malerier og skulpturer, moderne, samtids- og brugskunst, førindustrielle og industrielle redskaber.

6. De Kuip - Stadium Feijenoord

De Kuip er et af de mest ikoniske stadions i Holland, og er hjemmebane for den berømte fodboldklub Feyenoord. Her kan du opleve en stemningsfyldt atmosfære, hvor der er plads til 50.000 tilskuere.

7. Delfshaven

Delfshaven er en af ​​de ældste dele af Rotterdam, og er et af de få steder i byen, der har overlevet ødelæggelserne under 2. verdenskrig. Træd tilbage i tiden og oplev en charmerende stemning og beundre den gamle arkitektur, hvor de gamle huse stadig står.

8. Witte Huis

Witte Huis er et af de første eksempler på en højhuskonstruktion i Europa, med en højde på 43 m. Witte Huis blev opført i 1898 og er en af de få bygninger der stadig står efter ødelæggelserne under 2. verdenskrig. I dag bliver det brugt til kontor og cafe, men er stadig et af de mest besøgte bygningsværker i Rotterdam.

9. Old Harbour 

Rotterdams gamle havn er et stedet hvor det hele startede. Her kan du opleve en stemningsfyldt atmosfære, og se de mange skibe, der sejler ind og ud af havnen. Det er også et godt sted at nyde en god frokost eller middag, med en fantastisk udsigt over havnen.

10. Cube Houses

Cube Houses er et af de mest ikoniske bygningsværker i Rotterdam. Her kan du opleve en moderne og nyskabende arkitektur med store gule kuber vippet i en 45-graders vinkel. Kuberne er designet af den hollandske arkitekt Piet Blom, og har til formål at ligne en abstrakt skov, hvor hvert trekantet tag repræsenterede en trætop.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på en studietur til Rotterdam. Vi glæder os til at høre fra dig!

Andre seværdigheder i Rotterdam

Dutch Pinball Museum

Her kan du spille på over 200 forskellige flippermaskiner fra hele verden.

Rotterdam Zoo

Besøg en af de ældste zoologiske haver i Holland.

De Rotterdam

Se en af de største skyskrabere i Holland.

Kontakt os i dag!

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 1.525 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af