44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Bremen

Studietur til Bremen

Bremen en af de nordtyske byer, der byder på en bred vifte af muligheder for en studierejse. Som gammel Hansestad rummer byen masser af historie, ikke blot af ældre dato, men også nyere historie fra f.eks. 2 verdenskrig. Bremen har adskillige betydningsfulde museer, der tilfredsstiller alle faglige interesser.

Er man på udkig efter fantastisk studietur, studierejse eller grupperejse, behøver man ikke lede længe. Bremen ligger ganske få timers kørsel syd for Danmark og med byens mangfoldige historie og frodige kulturliv, kan studieture eller skolerejser til Bremen ikke undgå at gøre indtryk. Rejser klassen med historie, samfundsfag, kunst, bykultur, sprog eller teknologi, så er Bremen en oplagt destination.

Bremen er måske lidt overset - men på vej frem på det danske marked for studierejser og skolerejser.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af gode oplevelser i Bremen:

Derfor skal jeres klasse tage på studierejse til Bremen

En studietur eller studierejse til Bremen giver et rigt fagligt udbytte, fordi:

 • Bremen var en af de mest fremtrædende byer af Hansestaderne
 • Bremen og Bremerhaven rummer mange vidnesbyrd om 2. verdenskrig
 • Bremen har flere museer af høj standard og international anerkendelse
 • Bremen byder på en mangfoldighed af oplevelser for enhver grupperejse
 • Bremen og Bremerhaven har hver deres historie, kultur og egen atmosfære

Se også: De 10 bedste seværdigheder i Bremen

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere.

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Berlin, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

- Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os!


Priser på studietur til Bremen

Priserne er vejledende fra-priser

BUS 4 DAGE / 3 NÆTTERANTAL PERSONER4965
 01.11.24 - 28.02.25fra kr.1.440,-1.295,-
 01.03.25 - 31.10.25fra kr.1.595,- 1.450,-
Prisen inkluderer:
 • Bustransport tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
 • 3 overnatninger i flersengsværelser
 • 3 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauet

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 1.440 kr.

Se flere priser her
Bæredygtige studierejser med bus
Busrejser er en bæredygtig transport på linje med togrejser. Især store grupper har fordele af en busrejse, da der er et godt overblik over gruppe, transportlogistikken er meget fleksibel og ikke mindst prisen er i bund.
Fordelene ved en studietur med bus:
 • Ved mindst 25 personer er en busrejse den billigste transport
 • Gruppen bliver kørt fra skolen til hotellet på destinationen
 • Bussen er til rådighed til udflugter under opholdet
 • Gruppen bliver rystet godt sammen undervejs
 • Pause hver 4. time, hvor man kan strække benene
 • Fleksibilitet i forhold til rejsetidspunkter

Markedspladsen i Bremen
er på Unescos verdensarvsliste

De 10 bedste seværdigheder i Bremen

Klik og læs mere om hver enkelt seværdighed herunder.

1. Übersee Museum
2. U-bådsbunker Valentin
3. Bremerhaven Auswanderhaus
4. Klimahaus Bremerhaven
5. Universum
6. Wolfcenter
7. Kunsthalle Bremen
8. Det gamle kvarter Schnoor
9. U-Boot Wilhelm Bauer
10. Beck’s Bryggeri

1. Übersee M10.-Museumsinseluseum

Besøg det 120 år gamle museum, der har permanente udstillinger om verdens kontinenter.
For 100 år siden præsenterede Übersee-Museum Bremen allerede "Verden under en paraply". I Übersee-museet er kombinationen af samlinger med etnologi, handel og naturhistorie forbundet med en harmonisk oplevelse, som er unik i Europa. Her kan besøgende fordybe sig i fjerne kontinenter og opdage de fascinerende kulturer og naturlige miljøer med unikke udstillinger fra hele verden, mesterlige dyredioramas og ægte planter.

2. U-bådsbunker Valentin

Valentins ubådsbunker er et beskyttende husly på Weser-floden ved Bremen-forstaden Rekum, bygget til at konstruere tyske ubåde under Anden Verdenskrig. Fabrikken var under opførelse fra 1943 til marts 1945 ved hjælp af tvangsarbejde, men blev beskadiget af luftangreb og ufærdig i slutningen af krigen. Valentin-fabrikken var den største befæstede ubådsfacilitet i Tyskland og var næststørste efter dem, der blev bygget i Brest i Frankrig.

3. Bremerhaven Auswanderhaus

Det tyske emigrationscenter (Auswandererhaus) er et museum i Bremerhaven, dedikeret til historien om tysk emigration, især til USA. Det er Europas største temamuseum om udvandring.

Beliggende på det historiske sted - Bremerhaven var den største emigrationshavn på det kontinentale Europa mellem 1830 og 1974 - præsenterer det prisvindende eventyrmuseum både europæisk emigration i udlandet og 330 års indvandringshistorie. Museet har en samling om biografi, hverdagshistorie og mentalitet af migration siden det 17. århundrede. Besøgende kan opleve emigrationsprocessen gennem interaktive udstillinger. Museet giver også adgang til databaser over immigrationsjournaler.

4. Klimahaus Bremerhaven

Klimahaus Bremerhaven 8 ° Ost er et videnskabeligt udstillingshus i Bremerhaven. Det ligger i den gamle havn og er en del af havneverdenen; dens form ligner en båd. Udstillingen giver mulighed for en virtuel rejse rundt om jorden i nord-syd retning i og strækker sig over Sydpolen i nordlig retning fra. Den omkring 18.800 m² store verden af viden og erfaring berører emnet klima og klimaændringer i tre udstillingsområder. Den drives af Klimahaus-driftsselskabet. Lederen siden 2004 er Arne Dunker.

5. Universum

Universum Bremen åbnede i september 2000 tæt på universitetet i Bremen, Tyskland. Udstillingen dækker over 4.000 m² og indeholder udstillinger relateret til et af de tre emner: menneskeheden, jorden og kosmos. Videnskabscentrets bygning med sine 40.000 skalaer i rustfrit stål ligner en blanding mellem en hval og musling.
Virksomheden Universum Managementges. mbH driver videnskabscenteret som en privat virksomhed. Cirka 3,4 millioner mennesker besøgte universet i de første syv år siden det blev åbnet.

I 2007 åbnede Universum et stort udendørs område, EntdeckerPark, og en ny bygning, SchauBox. I modsætning til den buede metalliske ældre bygning er SchauBox kubisk med et rustrødt ydre. Det bruges til yderligere udstillinger, som ændres årligt.

EntdeckerPark, det 5.000 m² store udendørsareal tilbyder en række udstillinger, landskabselementer og et 27 meter højt tårn, kaldet Turm der Lüfte.

Bremen er fyldt med spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser for alle grupper.

6. Wolfcenter

Ulvecentret ligger i landsbyen Barme. Naturparken har et udstillingsområde, hvor en permanent udstilling designet af Universum Bremen kan ses, et andet udstillingsområde, den såkaldte tidstunnel, hvor den besøgende kan slentre i Aller-Leine-dalen i løbet af de sidste 15.000 år, og et skovklædt udendørs område med flere indhegninger.
Udenfor er der tre indhegninger, hvor flere ulve lever, en ca. 3500 m² fåreindkapsling med skovfår og en flokvagthund. Der er også en fåresti, en gedeholder og en præriehundesti.

7. Kunsthalle Bremen

Kunsthalle Bremen ligger tæt på Bremens gamle bydel på "Kulturmilen". Museet huser en samling af europæiske malerier fra det 14. århundrede til i dag, skulpturer fra det 16. til det 21. århundrede og en samling af nye medier.

Blandt dens højdepunkter er franske og tyske malerier fra det 19. og 20. århundrede, herunder vigtige værker af Claude Monet, Édouard Manet og Paul Cézanne sammen med større malerier af Lovis Corinth, Max Liebermann, Max Beckmann og Paula Modersohn-Becker. Afsnittet New Media indeholder værker af John Cage, Otto Piene, Peter Campus, Olafur Eliasson og Nam June Paik. Afdelingen for tryk og tegninger har 220.000 ark fra det 15. til det 20. århundrede, en af Europas største samlinger af sin art.

8. Det gamle kvarter Schnoor

Schnoor er et kvarter i det middelalderlige centrum af Bremen, og den eneste del af det, der har bevaret en middelalderlig karakter. Kvarteret skylder sit navn til gammelt kunsthåndværk i forbindelse med skibsfart. Gyderne mellem husene var ofte forbundet med erhverv eller genstande: Der var et område, hvor reb og kabler blev produceret (streng = Schnoor) og et nærliggende område, hvor ledningskabler og ankerkæder blev fremstillet.

9. U-Boot Wilhelm Bauer

Wilhelm Bauer (oprindeligt betegnet U-2540) er en type XXI U-båd af Nazitysklands flåde, afsluttet kort inden afslutningen af 2. verdenskrig. Den blev kasseret i slutningen af krigen, efter aldrig at have været på patrulje. I 1957 blev den hævet fra havbunden ud for Flensborg, renoveret og genanvendt af den vesttyske Bundesmarine i 1960. Endelig blev den opgivet i 1983. U-båden er det eneste flydende eksempel på en type XXI ubåd. Den er blevet ændret til at blive vist i krigstid og udstillet på Maritime Museum i Bremerhaven.

10. Beck’s Bryggeri

Den 27. juni 1873 etablerede den lokale bygmester Lüder Rutenberg, bryggerimester Heinrich Beck og købmand Thomas May bryggeriet Kaiserbrauerei Beck & May o.H.G.
I dag åbnes omkring 3.000 flasker med Beck's øl hvert minut rundt om i verden. Og de bærer alle Beck's logo, normalt et rødt skjold med en hvid nøgle. Denne nøgle til himmelriget tilhører St. Peter, skytshelgen for Peters Peters Katedral i Bremen.

Andre seværdigheder på studieturen til Bremen

Bremen er fyldt med gode faglige tilbud til skoler, gymnasieklasser og andre grupperejser.

Her er et par links til andre spændende oplevelser og faglige på besøg på studieturen

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv til os og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af