44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Beograd

- Smag på den serbiske kultur

Studietur til Beograd

Serbiens hovedstad Beograd er fuld af kulturelle skatte fra den gamle bydel, smukke pladser og parker, og en pulserende atmosfære. Et besøg i Beograd er en fantastisk måde at smage på den serbiske kultur på.

Oplev en af Europas mest spændende og livlige byer, som helt sikkert vil forbløffe dig. I Beograd vil du få mulighed for at opleve byens museer, deres imponerende historie og kultur, nyde den unikke blanding af gammel og moderne arkitektur, se historiske bygninger, samt besøge seværdigheder, der giver indblik i Beograds fortid.

Beograd har gennem årene haft del i flere betydningsfulde krigsbegivenheder, som har forårsagede alvorlige skader i byen. Beograd har dog formået at genopbygge sig selv, og mange af de ødelagte områder, har i dag fået nyt liv. Byen er et levende eksempel på et sted, der har kæmpet og overlevet betydelige skader under krigen.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af spændende oplevelser i Beograd.

Derfor skal jeres klasse tage på studietur til Beograd

En studietur eller studierejse til Beograd giver et rigt fagligt udbytte, fordi byen:

 • Har en lang og fascinerende historie
 • Giver indblik i de vigtigste begivenheder, der har formet Serbien som det er i dag
 • Har en livlig atmosfære samt spændende oplevelser og seværdigheder
 • Giver mulighed for at opleve den unikke blanding af gammel og moderne arkitektur
 • Giver indblik i Beograds fortid, samt en forståelse for byens liv, kultur og stil

Se også: Studietur til Berlin og studietur til Hamborg.

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Beograd, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os!

Priser på studietur til Beograd

Priserne er vejledende fra-priser

FLY 5 DAGE / 4 NÆTTER
 01.11.24 - 28.02.25fra kr.3.475,-
 01.03.25 - 31.10.25fra kr.3.585,-

Prisen inkluderer:

 • Flytransport tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i flersengsværelser
 • 4 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauet

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 3.475 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

De 10 bedste seværdigheder i Beograd

Beograd er fyldt med masser af fantastiske ting at se og opleve, uanset hvad du er på udkig efter. Her er 10 af de mest populære seværdigheder i Beograd, som du ikke må gå glip af:

1. Beograd Slot

Beograd Slot er en stor fæstning, der ligger ved Kalemegdan-parken og omgiver det gamle Beograd. Slotstårnet og fæstningsmuren er de bedst bevarede dele af fæstningen og er helt klart et besøg værd. Her kan du også finde et militærhistorisk museum som har mere end 3.000 historiske og moderne våben, lige fra romerske sværd og hjelme til ridderrustninger, geværer og uniformer.

2. Saint Sava Temple

Saint Sava Temple er den største serbiske kirke i Beograd og er bygget i det 19. århundrede. Saint Sava Temple anses for et ærefuldt monument, der fortæller om den serbiske nation og dens kultur. Kirken har imponerende detaljer, inklusive en høj kuppel, et enestående interiør og smukke mosaik værker, som vil imponere de fleste.

3. Knez Mihailova

Knez Mihailova er en af de mest berømte og ældste gågader i Beograd, samt et værdifuldt vartegn i byen. Her kan du gå på opdagelse i de bedste butikker, restauranter, barer og caféer, og nyde stemningen af ​​den serbiske hovedstad, mens du ser på smukkeste bygninger og monumenter.

4. Skadarlija

Skadarlija er en af de mest populære kvarterer i Beograd, som også delvist bevarer atmosfæren af den ​​traditionelle byarkitektur. Her kan du opleve et bohemekvarter, som der tidligere har været hjemsted for byens akademikere og kunstnere. Stedet er fyldt med massere af restauranter, caféer og livlige aktiviteter.

5. Kalemegdan Park

Kalemegdan Park er både den største park og et af de vigtigste historiske monumenter i Beograd. Denne store park ligger på en 125 m. høj klippe, lige ved krydset mellem floden Donau og Sava. Her kan du gå en tur, spille sport, høre musik eller nyde den smukke udsigt der er udover byen.

6. Sejltur på floderne

En anden god måde at opdage Beograd på, er ved at tage en sejltur langs floderne Donau og Sava. Det er en afslappende måde at udforske steder, som ellers ikke ville være let tilgængelig. Du kan vælge mellem en større sejltur eller en kortere, og du vil kunne se mange af de berømte monumenter, som er bygget langs de to floder.

7. National museum Beograd

Nationalmuseet i Beograd er det største og ældste museum i Serbien, som huser værker af nogle af de mest kendte kunstnere i byen. Her finder du kunstværker fra det 15. århundrede til det 20. århundrede, historiske genstande, malerier, skulpturer og meget mere. Det er den perfekte måde at opdage historien og kulturen i Beograd.

8. Det jugoslaviske museum (Museum of Jugoslavia)

Det jugoslaviske museum er et sted hvor du kan blive klogere på Jugoslaviens historie, kultur og identitet. Museet har mere end 200.000 genstande, som fortæller om den fascinerende og turbulente historie om Jugoslavien. Herunder et stort udvalg af arkivmateriale, billeder, kunstværker og interaktive udstillinger. Dette er et must-see, når du besøger Beograd.

9. Gardoš-tårnet

Dette 36 meter høje tårn, der også er kendt som Millennium Tower eller Kula Sibinjanin Janka, er et af de mest populære monumenter i Beograd. Dette imponerende tårn åbnede i 1896, og er et af de ældste monumenter i byen og hjemsted for en af de bedste udsigter over hele byen.

10. Nikola Tesla Museum

Nikola Tesla Museum er et stort museum dedikeret til det kontroversielle geni. Det er et af de mest interessante museer i Beograd, som bevarer en stor samling af Tesla's eksperimenter og udstyr. Her kan du finde oplysninger om hans liv og arbejde og se hans berømte Teslamotor.

Andre seværdigheder i Beograd

Tašmajdan Park

En populær park i Beograd der er omgivet af en smuk udsigt over byen.

TV-tårnet

Oplev beograd oppefra og nyd udsigten fra 511 meters højde.

Ada Ciganlija

Besøger du Beograd i de varme måneder, så overvej en tur til denne indbydende strand.

Kontakt os i dag!

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af