44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Köln

- Oplev byens mange seværdigheder og nyd den hyggelige atmosfære

Studietur til Köln

Köln er med sine knap 1,1 million indbyggere Tysklands fjerdestørste by. Köln er beliggende ved Rhinen i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen. Byen er kendt for sin kultur, historie og arkitektur, og er en af de ældste byer i Tyskland.

Under 2. Verdenskrig blev Köln ramt hårdt af flere luftangreb, især i årene 1942 og 1943 blev store dele af byen ødelagt. Efter krigen blev byen genopbygget. I dag er der kun få spor af de ødelagte bygninger, men massere seværdigheder at besøge, som giver indblik i tiden.

Köln var i middelalderen en af de største og vigtigste byer i Tyskland. Byen lå strategisk godt placeret ved floden Rhinen, og var derfor en vigtig handelsby. I dag er der stadig mange handlende i byen, og der er et stort udvalg af butikker og markeder at opleve som turist.

Köln er en meget populær by at besøge i Tyskland, hvor du finder noget for enhver smag. Byen er ideel til en studietur, da der er mange seværdigheder og oplevelser at tage del i.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af spændende oplevelser i Köln.

Derfor skal jeres klasse tage på studietur til Köln

En studietur eller studierejse til Köln giver et rigt fagligt udbytte fordi byen:

 • Byder på en historie der går mange år tilbage
 • Har spændende seværdigheder der giver indblik i deres rolle under 2. verdenskrig
 • Har mange spændende museer som eks. Wallraf-Richartz-Museum med kunst fra middelalderen til i dag
 • Har en smuk arkitektur, hvor du kan opleve den gotiske byggestil
 • Giver rig mulighed for at bruge sine tyske sprogkundskaber
 • Er en hyggelig by der også byder på hyggelige spisesteder, gode shoppemuligheder og et rigt kulturliv 

Se også: Studietur til Berlin, Studietur til Dresden, Studietur til Hamborg.

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere.

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Köln, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.


- Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller send os en mail!

Priser på studietur til Köln

Priserne er vejledende fra-priser

BUS - 6 dage / 3 nætterAntal personer4965
01.11.24 - 28.02.25fra kr.1.725,-1.525,-
01.03.25 - 31.10.25 fra kr.2.125,-1.895,-
 
Prisen inkluderer:
 • Bustransport tur/retur
 • 3 overnatninger i flersengsværelser
 • 3 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

De 10 bedste seværdigheder i Köln

Köln er fyldt med spændende historie og seværdigheder, som mange turister hvert år besøger. Her er et udpluk af de 10 mest populære seværdigheder:

1. Domkirken i Köln

Domkirken i Köln er byens vartegn og er i dag Tysklands mest besøgte turistattraktion. Kirken blev påbegyndt i 1248 og tog over 600 år at fuldføre. Grundet de mange bombardementer under 2. Verdenskrig blev byen og ikke mindst domkirken meget beskadiget, trods det overlevede den. Der er i dag over 80 arbejdere og specialister, der konstant arbejder på vedligeholdelse og restaurering af katedralen.

2. Museum Ludwig 

Museum Ludwig er Kölns museum for moderne kunst. Museet åbnede dørene for offentligheden i 1986. Museet huser de vigtigste tendenser fra det tyvende århundrede og samtidskunst. Derudover kan du på Museum Ludwig, opleve den tredjestørste Picasso-samling på verdensplan.

3. Köln Triangle

Köln Triangle er en populær seværdighed i Köln. Triangle er en 103 meter høj bygning med 29 etager. Dette gør bygningen til et perfekt observationsdæk med panoramaudsigt over byen.

4. Wallraf-Richartz Museum

Wallraf-Richartz Museum åbnede i 1861. Museet blev senere bombet i 1944 under 2. verdenskrig, men åbnede igen i 1957 i en ny museumsbygning. Museet huser specielt tysk kunst fra middelalderen til i dag.

5. NS Documentation Centre of the City of Cologne

NS Documentation Centre åbnede i 1998 og huser i dag mindesmærket "Gestapo-fængslet" og et stort område til permanente- og særudstillinger. Centeret omhandler Kølns historie under den nationalsocialistiske æra og dokumenterer de menneskelige og materielle konsekvenser af NS-regimet.

6. Hohenzollern Bridge

Hohenzollernbrücke er en jernbanebro, der blev åbnet i 1911 og forbinder Kölns hovedbanegård med Deutz station. Broen spillede også en rolle under 2. verdenskrig. Tyskland valgte i 1945 at sprænge Wehrmacht broen i luften, for at gøre det svært for de allierede at krydse Rhinen.

7. Chocolate Museum - Schokoladenmuseum Lindt

Schokoladenmuseum Lindt ligger i Köln og er et museum, der er dedikeret til chokolade. Museet åbnet i 1993 og blev en succes i tysk museumshistorie. Med omkring 600.000 besøgende om året, er det en af ​​de mest besøgte kulturinstitutioner i Köln.

8. Melaten-Friedhof

Melaten-Friedhof er Kölns største kirkegård med over 50.000 grave. Stedet havde været et dødssted længe før kirkegården blev indviet i 1810 og har en historie der går mange år tilbage. Kirkegården fik navnet 'Melaten' fra det fransk udtryk 'at være syg' "malade".

9. Gross St. Martin Kirche

Gross St. Martin er en af Kölns mest kendte kirker, beliggende ved siden af Rhein. Kirken blev grundlagt i 960 e.Kr. hvorefter bygningen delvist blev ødelagt under 2. Verdenskrig og blev derefter genopbygget i 1985.

10. Heumarkt

Heumarkt er en af Kölns mest besøgte torve, beliggende i den gamle bydel. Torvets popularitet skyldes den centrale beliggenhed, der gjorde det ideelt til en markedsplads. Navnet 'Heumarkt' kommer af at markedspladsen i 1492 blev et hoved handelssted for hø, herudover også varer som kød og ost.

Andre seværdigheder i Köln

Köln ZOO

Kölner Zoo er den tredje ældste zoologiske have i Tyskland og huser mere end 500 dyrearter.

RheinEnergieStadion

RheinEnergieStadion er hjemstedet for fodboldklubben 1. FC Köln og har plads til over 50.000 tilskuere.

Botanical Gardens Flora

De Botaniske Haver Flora er en af de største i Tyskland og huser omkring 12.000 plantearter som er præsenteret i hele haven.

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 2.735 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af