44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Nürnberg

- Oplev en betydningsfuld og historisk by i Tyskland

Studietur til Nürnberg

På en studietur til Nürnberg får I mulighed for at opleve, en af de mest betydningsfulde historiske byer i Tyskland, samt byens interessante seværdigheder og kultur. Nürnberg er den næststørste by i den tyske delstat Bayern, efter hovedstaden München og danner de perfekte rammer for en studietur.

Nürnberg er en af de ældste byer i Tyskland, som har en rig historisk arv. Byen er kendt for sine mange smukke gamle bygninger, samt deres spændende museer, der giver et indblik i byens historie og kultur. Derudover er der et væld af restauranter, cafeer og butikker, som gør Nürnberg til et populært rejsemål.

På en studietur til Nürnberg vil I få en unik mulighed for at opleve en historisk by og dens mange seværdigheder. I vil få indblik i deres rolle under 2. Verdenskrig, som fik byens centrum ødelagt, da Nürnberg fremstod som symbol på nazismen. Derudover vil I få mulighed for at lære om byens historie og kultur, og samtidig nyde de mange kulinariske oplevelser, som byen har at tilbyde.

En studietur til Nürnberg er derfor den perfekte måde at få et fagligt udbytte på, samtidig med I kan opleve byens mange seværdigheder.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af spændende oplevelser i Nürnberg.

Derfor skal jeres klasse tage på studietur til Nürnberg

En studietur eller studierejse til Nürnberg giver et rigt fagligt udbytte, fordi byen:

 • Er en af de ældste byer i Tyskland og har en rig historie og kultur
 • Er kendt for sine mange smukke gamle bygninger
 • Har et væld af museer, som giver et indblik i byens historie og kultur
 • Har et stort udbud af restauranter, cafeer og butikker
 • Er et symbol på nazismen og 2. Verdenskrig
 • Giver mulighed for at bruge og øve jeres tyske sprogkunstskaber

Se også: Studietur til Berlin og Studietur til Dresden.

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Nürnberg, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os!

Priser på studietur til Nürnberg

Priserne er vejledende fra-priser

BUS - 6 dage / 3 nætterAntal personer4965
01.11.24 - 28.02.25fra kr.1.725,-1.525,-
01.03.25 - 31.10.25 fra kr.2.125,-1.895,-
 
Prisen inkluderer:
 • Bustransport tur/retur
 • 3 overnatninger i flersengsværelser
 • 3 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

De 10 bedste seværdigheder i Nürnberg

Nürnberg byder på mange interessante og fantastiske oplevelser, som I kan besøge på jeres tur. Her er 10 af de mest populære attraktioner i byen:

1. St. Lorenz Church

Denne gotiske kirke er et af de mest ikoniske bygningsværker i Nürnberg. Kirken blev opført mellem 1250 og 1477, og blev i 1945 skadet under et luftangreb, som sidenhen blev genopbygget i 1949.

2. Nürnberg Castle

Nürnberg Slot er et af de mest ikoniske bygningsværker i byen og er et must-see for alle besøgende. Slottet er et dobbeltslot som består af Kaiserburg og Burggrafenburg. Slottet blev bygget i det 12. århundrede og er et af de mest velbevarede slotte i Tyskland.

3. Reichsparteigelande (Nazi Party Rally Grounds)

Dette er et af de mest kontroversielle steder i Nürnberg, da det blev brugt som et sted for Nazi-partiets årlige møder. Dette sted er interessant for alle, der ønsker at lære mere om Tysklands historie herunder nazisme og 2. Verdenskrig.

4. Albrecht Dürer House

Dette er det tidligere hjem af den berømte tyske kunstner Albrecht Dürer. Huset blev bygget i det 16. århundrede og er nu et museum, der viser Dürers kunstværker.

5. Frauenkirche

Frauenkirche blev bygget mellem 1352 og 1362 i en murstensgotisk arkitektur, og er et af de mest ikoniske bygningsværker i Nürnberg. Kirken blev sidenhen ødelagt under 2. Verdenskrig, men blev genopbygget i 1993.

6. Altstadt - Den gamle by

Altstadt er den ældste del af Nürnberg og er helt klart et besøg værd. Den er efter et bombeangreb under 2. Verdenskrig blevet fuldstændigt gendannet til sin oprindelige tilstand, i modsætning til mange andre tyske byer der blev genopbygget i 1950'erne. Her kan du finde en række historiske bygninger og seværdigheder, såsom den gamle bymur og de smukke broer, der krydser floden Pegnitz.

7. Justizpalast / Nuremberg Palace of Justice

Justizpalast er et af de mest ikoniske bygningsværker i Nürnberg. Det blev bygget i det 19. århundrede og blev brugt til de nazistiske krigsforbryderprocesser efter 2. Verdenskrig. Justizpalast fungerer i dag som almindelig domstolsbygning, men der er i bygning indrettet en spændende udstilling om Nürnbergprocessen.

8. Germanisches Nationalmuseum

Dette museum er et af de største kulturhistoriske museer i Tyskland. Her kan du opleve 600.000 års europæisk kunst, kultur og historie, som giver et fascinerende indblik i Europas kulturarv.

9. Tiergarten Nürnberg

Tiergarten Nürnberg er en af de ældste zoologiske haver i Tyskland. Her kan du se et stort udvalg af dyr som elefanter, løver, tigre, aber og mange andre. Tiergarten Nürnberg er et fantastisk og hyggeligt sted for alle aldre.

10. Nürnberg Transport Museum

Dette museum er dedikeret til at fortælle historien om Nürnbergs transportsystem, herunder busser, sporvogne og tog. Museet har en række interessante udstillinger, der viser den teknologiske udvikling af byens transportsystem gennem årene.

Andre seværdigheder i Nürnberg

Nürnberg Hauptmarkt

Besøg et af de ældste og største markeder i byen

Historische Felsengänge

Oplev den underjordiske labyrint der gemmer på spændende og utrolige historier.

Nürnberger Christkindlesmarkt

Besøger du Nürnberg i julen, så er deres julemarked et must-see.

Staatstheater Nürnberg

Oplev byens teater-, ballet- og operahus i Nürnberg.

Kontakt os i dag

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 1.525 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af