44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til München

- Studér Tysklands historie, et bryggeri og BMW

Studietur til München

München er en stemningsfuld by, med spændende seværdigheder og gode muligheder for faglige besøg indenfor en lang række fag.

München er "hovedstaden" i delstaten Bayern og er desuden Tysklands tredje største by. München er den mest besøgte by i Tyskland og er flere gange blevet kåret til den byen hvor flest tyskere ville foretrække at bo. München er en virkelig drømmeby i Sydtyskland.

München - og Bayern - er førende indenfor udvikling og produktion af køretøjer, robotter og andre teknologiske produkter. og  hvilket gør det muligt at kombinere studieturen med spændende besøg.
Byen byder på flere museer, har spændende arkitektur og München Olympiapark, hvor sommerlegene fandt sted i 1972, er i dag en attraktiv sted, med mulighed for at prøve mange udfordrende og spændende aktiviteter.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af gode oplevelser i München.

En studietur eller studierejse til München giver et rigt fagligt udbytte, fordi:
 • München er rig på historie - ikke mindst i forbindelse med 2. verdenskrig og nazismen
 • München har Oktoberfest - men er meget mere end det
 • München var vært for sommer OL 1972
 • München var centrum for tysk og europæisk kultur i 1500-tallet
 • München er hjemsted for mange store, teknologiske virksomheder
 • München dækker alle fag – f.eks. tekniske fag, historie, idræt og sprog og kombinerer den faglige læring med fantastiske oplevelser

Se også: De 10 bedste seværdigheder i München

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere.

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til München, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

- Ring tlf: 44 94 60 90 – eller send os en mail!

Priser på studietur til München

Priserne er vejledende fra-priser

BUS 6 DAGE / 3 NÆTTERANTAL PERSONER4965
 01.11.23 - 28.02.24fra kr.1.725,-1.525,-
 01.03.24 - 31.11.24fra kr. 1.895,-2.125,-
FLY 5 DAGE / 4 NÆTTER
 01.11.23 - 28.02.24fra kr.3.035,-
 01.03.24 - 31.10.24fra kr.3.255,-
Prisen inkluderer:
 • Bus- eller flytransport tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
 • 3-4 overnatninger i flersengsværelser
 • 3-4 x morgenmad
 • Vores katalog 'Let's go'München'
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauet

 Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 1.525 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

De 10 bedste seværdigheder i München

Klik og læs mere om hver enkelt seværdighed

1. Deutsches Museum
2. Olympiapark
3. Allianz Arena – FC. Bayern München
4. BMW
5. Dachau
6. Bavaria Filmstadt
7. Flughafen München
8. Marienplatz
9. Bryggeribesøg
10. Salzburg

Andre seværdigheder i München

1. Deutsches Museum

Deutsches Museum er verdens største videnskabs- og teknologimuseum. Museet består af 3 afdelinger:  hovedmuseet med udstillinger om alle tænkelige videnskabelige og teknologiske felter. Trafikmuseet, som dækker transport fra under vandet til veje og skinner på landjorden, samt Flymuseet som kommer rundt om alle mulige flyvende transportmuligheder. Totalt findes der 28.000 udstillede genstande på de 3 museer, fordelt på 50 grene inden for videnskab og teknologi og I får en god kombination af historie og udvikling inden for hvert område. En guidet rundtur tager ca. 2 timer i et udvalg af udstillingerne. Ønskes der en rundvisning med mulighed for forsøg/undervisning i et specifikt område er dette muligt.

2. Olympiapark

München var vært for sommer-OL i 1972. Byens olympiske anlæg er i dag et attraktivt sted, med mulighed for at prøve mange udfordrende og spændende aktiviteter. Parken byder på arkitektonisk spændende bygninger, koncert- og musikscener, masser af sportsfaciliteter og er et glimrende udflugtsmål for både lokale som for turister. Gå for eksempel en tur ved Olympia Parks Walk of Fame, med tyske og internationale berømtheders håndaftryk i asfalten. Midt i parken ligger Olympia Turm, det 190 m høje tårn, hvorfra man har en 360 graders fantastisk udsigt ud over det olympiske anlæg, byen og hvis vejret er godt helt til nordsiden af Alperne.
Olympiaden i 1972 har også en tragisk begivenhed på samvittigheden. På grund af utilstrækkelig sikkerhed, lykkedes det palæstinensiske terrorister at bryde ind i OL-byen. 11 israelske idrætsmænd og to tyske politibetjente mistede livet. I parkanlægget er der en "erindringspavillon" over begivenheden samt en mindesten for de dræbte.

3. Allianz Arena - FC. Bayern München

Det imponerende stadion Allianz Arena ligger i udkanten af München og har siden åbningen i 2006 været vært ved flere VM slutrunder. Allianz Arena er til daglig hjemmebane for fodboldklubben F.C. Bayern München. Det er muligt at arrangere et guidet besøg, hvor I kommer vidt omkring - f.eks spillertunnelen ud til selve banen, ser en sponsorlounge, kommentatorboksen, presserummet, omklædningsrum og ikke mindst fodboldmuseet hvor alle trofæer er udstillet.

4. BMW

Få en spændende og lærerig rundvisning på BMW's bilfabrik. Her produceres der optil 900 biler pr dag. Under besøget ses produktionskæden og man får en grundig forklaring af produktionsprocessen samt en kort introduktion af virksomheden. Fabrikken tilbyder en udvidet rundvisning, hvor I kommer rundt i produktionen med bl.a. tilblivelsen af karosseri og samling af bilen. Der er også afsat tid til besøg i BMW-museet, hvor I kommer tæt på BMW's historie og biludviklingen igennem tiderne.  Rundvisningen slutter i BMW Welt der omhandler design, nytænkning, udvikling og distribution af biler. Rundvisningen tager ca. 3½ time.

5. Kz lejren Dachau

Dachau ligger 30 km nordvest for München og er i dag museum og dokumentationscenter for de grusomheder Nazi-regimet begik i lejren i perioden 1936-1945. Der er ikke så meget tilbage af lejren, men den giver alligevel et indtryk af de myrderier og rædsler, der foregik. Hel - eller halvdagstur, kan evt. kombineres med en besøg på Allianz Arena.

München er fyldt med spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser for alle grupper.

München er fyldt med spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser

6. Bavaria Filmstadt

Kom med bag om filmen og oplev hvordan scenen bliver sat og hvordan optagelserne foregår. Bavaria Filmstadt er Tysklands største filmstudier og I kommer på en spændende rejse igennem filmhistorien, både den tyske og den internationale. I kommer tæt på livet i og omkring produktionen og teknikken. Undervejs vil I se sminkerum, forskellige kulisser, en masse spændende rekvisitter og få et indblik i specialeffekt- og scenografi. Besøget afsluttes i "Bullyversum", hvor I kan se flere forskellige interaktive film i både 3D og 4D. Herudover er der et stort udendørs område med mange scener og rekvisitter. Den guidede rundvisning tager ca. 90 minutter.

7. Flughafen München

Lufthavnen i München modtager mere end 40 mil. passagerer om året. Det er en travl og dynamisk lufthavn, som tilbyder guidede ture og rundvisninger til alle interesserede; flyentusiaster som almindeligt nysgerrige. Hvem kunne ikke tænke sig at komme helt tæt på en Airbus A380 eller opleve hvordan et fly bliver gjort klar til afgang?

8. Marienplatz

Marienplatz ligger centralt i hjertet af den gamle bydel Alstadt og er byens mest kendte – og mest besøgte – plads. Det er et godt sted at starte, hvis man vil udforske byen, da pladsen i sig selv er interessant med flere vigtige seværdigheder og i flere a byens øvrige seværdigheder ligger i gåafstand herfra. På pladsen ligger det nygotiske Altes Rathaus. Rådhuset er oprindeligt fra 1400-tallet, men blev ødelagt af bombardementer under 2. Verdenskrig og er siden blevet genopført efter de originale plantegninger. Neues Rathaus, som også ligger på Marienplatz, blev opført mellem 1867 og 1909, og er bygget efter flamsk gotisk forbillede. Rådhustårnets klokkespil med 32 forskellige figurer, kan overværes hver dag kl. 11 og 12.

9. Bryggeribesøg

München er øllets by og alle de store bryggerier tilbyder besøg og rundvisning. Besøg f.eks. Paulaner, Erdinger eller Löwenbrau.

10. Salzburg

Salzburg i Østrig, ligger ca. 140 km fra München og er et besøg værd. Byen er kendt for sin imponerende barokarkitektur, smukke omgivelser og et hav af kulturelle seværdigheder. Gå en tur i den gamle bymidte, Salzburger Altstadt, besøg barokpaladset Schloss Mirabel, nyd den omkringliggende have Mirabel, hvorfra man har en enestående udsigt til byens vartegn, fæstningen Hohensazburg. På Salzburg Museum kan I få et godt indblik i Salzburgs historie, kunst og kultur.

Andre seværdigheder på studieturen til München

München er fyldt med gode faglige tilbud til skoler, gymnasieklasser og andre grupperejser.

Her er et par links til spændende aktiviteter og faglige på besøg i München:

Ring til os +45 44 94 60 90 eller send os en mail og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af