44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Gdansk

- Oplev byens seværdigheder, kultur og hyggelige atmosfære

Studietur til Gdansk

Gdansk er en havneby i Polen, som er beliggende ved Østersøen. Byen har omkring 580.000 indbyggere, samt en lang og spændende fortid. I dag er Gdansk en af Polens mest populære turistdestinationer, og det er ikke svært at se hvorfor.

Byen er kendt for sin historiske havn, hvor skibsbygning, søfart, handel og dertil knyttede erhverv dominerer beskæftigelsen. Gdansk byder også på en spændende fortælling, om deres medvirken i diverse krige gennem tiden, samt hvordan det påvirkede byen. Byen led især svære skader under 2. Verdenskrig, som i de efterfølgende år blev genopbygget. I dag kan du dog stadig opleve byens oprindelige struktur, samt bygninger fra gotik, renæssance og barok tiderne.

Gdansk byder samtidig på en masse hyggelige caféer, restauranter og butikker. Det er også populært at gå en tur langs Motlawa floden, som løber gennem byen, eller tage en tur med en af de hyggelige håndværksbåde, der sejler rundt i havnen.

En studietur til Gdansk er en fantastisk mulighed for at lære om Polens historie og kultur, samtidig med at I kan nyde byens hyggelige gader og atmosfære.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af spændende oplevelser i Gdansk.

Derfor skal jeres klasse tage på studietur til Gdansk

En studietur eller studierejse til Gdansk giver et rigt fagligt udbytte, fordi:

  • Gdansk har en spændende historie der går tilbage til 997
  • Gdansk har haft roller i flere store krige gennem tiden
  • Gdansk har flere spændende museer og seværdigheder, som giver indblik i deres historie
  • Gdansk giver mulighed for at kombinere faglighed, sjov og oplevelser

Se også: Studietur til Krakow

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere.

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Gdansk, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

- Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller send os en mail!

Priser på studietur til Gdansk

Priserne er vejledende fra-priser

BUS - 6 dage / 3 nætterAntal personer4965
01.11.23 - 28.02.24fra kr.1.725,-1.525,-
01.03.24 - 31.10.24 fra kr.2.125,-1.895,-
 Prisen inkluderer:
  • Bustransport tur/retur
  • 3 overnatninger i flersengsværelser
  • 3 x morgenmad
  • 24 timers vagttelefon
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

De 10 bedste seværdigheder i Gdansk

Gdansk er fyldt med spændende oplevelser og seværdigheder, til enhver smag. Her ser du 10 af de mest populære:

1. Museum of the Second World War

Museet for Anden Verdenskrig, fortæller historierne om ofrene og heltene fra krigen. Museet består af en hovedudstilling der er delt op i tre: "The Road to War", "The Terror of War" og "The Long Shadow of War". Udstillingerne illustrerer den polske oplevelse af krigen.

2. Oliwa Domkirke

Oliwa Domkirke er en af de største barokke kirker i Polen. Kirken er kendt for sin smukke facade, dens udsmykning i barok- og rokokostil, samt kirkens 46 meter høje tårne, der står på begge sider. Besøger du domkirken i dag, kan du opleve en af de mange fremragende orgelkoncerter der løbende afholdes.

3. Old Town - Den Gamle By

Gdansk Gamle By er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Europa. Byen blev grundlagt i det 10. århundrede og har bevaret sin middelalderlige struktur. I den gamle by kan du se en masse smukke bygninger, museer, torve, samt mange spisesteder og butikker.

4. Museum of Gdańsk

Museet i Gdansk ligger i den gamle bydel og er et af de bedst bevarede middelalderlige museer i Europa. Museet består af en række smukke bygninger, der er fyldt med udstillinger der dokumenterer byens historie fra middelalderen til nutiden, herunder 2. Verdenskrig.

5. Stutthof koncentrationslejr

Stutthof koncentrationslejr ligger udenfor Gdansk, og var et af de første koncentrationslejre der blev oprettet af nazisterne. Lejren blev grundlagt i 1939 og fungerede indtil 1945. I dag er lejren et museum, der dokumenterer de grufulde forhold der herskede under 2. Verdenskrig.

6. Westerplatte

Westerplatte er stedet hvor 2. verdenskrig blev indledt tilbage i 1939. I dag kan man se ruinerne af de bygninger og forsvarsværker der blev brugt af de polske soldater i kampen. Derudover er der et museum på stedet, der fortæller historien om kampen.

7. St. Mary’s Church

St. Mary’s Church er Polens største kirke, med en længde på 105,5 meter og en højde på 30 meter. Derudover er den, den mest berømte genstand for kulturarv i Gdańsk. I kirken kan du opleve en flot arkitektur og den gotiske byggestil.

8. AmberSky Gdańsk - Koło Widokowe

AmberSky er et 50 m højt pariserhjul, der ligger i hjertet af Gdansk. Herfra kan man nyde en 15 minutters tur, med en fantastisk udsigt over byen og havet.

9. Mariacka Street

Mariacka Street er en af de mest kendte gader i Gdansk. Gaden ligger i den gamle bydel, hvor du kan opleve den unikke atmosfære. Gaden er fyldt med mange af de historiske bygninger, samt et utal af butikker, restauranter og caféer.

10. Dluga Street

Dluga Street (ul. Dluga) er en af de længste og mest besøgte gader i Gdansk. I gaden kan du opleve en række farverige borgerhuse, den gotiske byggestil, historiske bygninger samt et utal af butikker, restauranter og caféer..

Andre seværdigheder i Gdansk

Oliwa ZOO

Et hjemsted for 868 slags dyr fra alle kontinenter, som er fordelt på 125 hektar.

Oliwa Park

Et perfekt sted at slappe af og nyde naturen. Parken er beliggende i den nordlige del af Gdansk.

Three Crosses Monument

Et monument, der blev rejst til minde om ofrene for arbejderens oprør i Polen i 1970.

Kontakt os i dag

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 1.525 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af