44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studierejser med fagligt indhold

I over 13 år har vi arrangeret studierejser til alskens byer rundt omkring i verden. Og vi er ligeså passioneret omkring det i dag, som vi var, da vi startede. Den eneste forskel er, at vi har opbygget et kæmpe erfaringsgrundlag og ved hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Vi kan ikke love solskinsvejr og 25 grader. Vi kan heller ikke tilbyde morgenmad på sengen (selvom det nu ville være dejligt).

Til gengæld kan vi garantere prisgaranti, hvis I bestiller jeres studierejse hos os. I praksis betyder det at, vi allerede i tilbudsfasen undersøger, hvad I kan komme af sted for i stedet for at give jer et tilbud som indeholder "fra" priser.

Her går vi rent faktisk imod strømmen. Det gængse i vores branche er, at man først kan få faste priser ved bestilling af studierejsen og derfor er det ikke usædvanligt at man oplever en forskel i tilbuds- vs. bestillingsprisen.

Ved bestilling hos os får man altså prisgaranti og den samme tryghed som hvis købte rejsen hos de allerstørste bureauer. Ligesom de største er vi registreret i Rejsegarantifonden og er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening. Derudover har vi udvidet ansvarsforsikring og er tilgængelige 24 timer i døgnet, hvis der nu skulle ske noget uforudset på jeres studietur.

Klik her og se vores illustrative oversigt over studierejser.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af