44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Flensborg

- Oplev byen der hørte til det danske rige indtil 1920

Studietur til Flensborg 

Flensborg, byen der hørte til det danske rige indtil 1920, som sidenhen har været tysk. Flensborg er beliggende i delstaten Slesvig-Holsten i Tyskland, som grænser op til Danmark.

Overvejer I at tage på studietur til Flensborg, så er der masser af muligheder for at få en spændende og lærerig tur. Flensborg har mange interessante steder at tilbyde, både når det gælder historie og kultur. Her kan I besøge nogle af de mange museer og udstillinger byen har, samt lære mere om tysk kultur og bruge jeres tyske sprogkundskaber.

I Flensborg vil I opleve en by der har været igennem mange konflikter og krige, gennem tiderne. Byen mistede mange mænd i både 1. og 2. Verdenskrig. Derudover blev byen under 2. verdenskrig ramt af flere luftangreb, men er sidenhen blevet genopbygget.

En studietur til Flensborg er en unik mulighed for at lære mere om tysk historie og kultur, og samtidig få et spændende og lærerigt afbræk fra hverdagen.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af spændende oplevelser til Flensborg.

Derfor skal jeres klasse tage på studietur til Flensborg

En studietur eller studierejse til Flensborg giver et rigt fagligt udbytte, fordi:

 • Flensborg giver rig mulighed for at øve sig på de tyske sprogkundskaber.
 • Flensborg har en historie der går mange år tilbage
 • Flensborg hører til delstaten Slesvig-Holsten, som har en interessant historie
 • Flensborg har museer der giver indblik i byens kunst- og kulturhistorie
 • Flensborg rummer historiske bygningsværker fra alle stilperioder

Se også: Studietur til Bremen, Studietur til Berlin, Studietur til Dresden

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Flensborg, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

- Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller send os en mail!

Priser på studietur til Flensborg

Priserne er vejledende fra-priser

BUS - 6 dage / 3 nætterAntal personer4965
01.11.24 - 28.02.25fra kr.1.725,-1.525,-
01.03.25 - 31.10.25 fra kr.2.125,-1.895,-
 Prisen inkluderer:
 • Bustransport tur/retur
 • 3 overnatninger i flersengsværelser
 • 3 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

De 10 bedste seværdigheder i Flensborg

Flensborg er fyldt med seværdigheder og oplevelser for enhver smag. Her er 10 af de mest populære seværdigheder:

1. Rote Strasse

Rote Strasse er en af de mest kendte gader i Flensborg. Her finder du et væld af butikker, spisesteder og cafeer. Rote Strasse var en af seks porte til Flensborg, hvoraf kun Nørreport og Kompagniporten står i dag.

2. Museumsberg Flensburg

Museumsberg Flensburg blev grundlagt i 1876 og er i dag et af de største museer i delstaten Slesvig-Holsten. Museet huser både kunst- og kultursamlinger, og der afholdes jævnligt udstillinger og arrangementer. Der er også et nyindrettede museumsrum som viser den permanente udstilling i kunst- og kulturhistorie fra middelalderen op til 1800-tallet.

3. Historischer Hafen

Flensborg er en gammel havneby. Historischer Hafen er Flensborgs havn, hvor du kan opleve et miljø af historiske sejl-, motor- og dampskibe og lære alt om havnen og købmandsgårdene og byens historie.

4. PHÄNOMENTA

PHÄNOMENTAN er et interaktivt museum på 3500 kvadratmeter, der er placeret ved siden af den historiske Nørreport. Museet er for alle aldre og køn og giver de besøgende mulighed for, at afprøve og opleve adskillige fænomener fra fysikken og naturen.

5. Nordermarkt

Nordermarkt også kaldet Nørretorvet på dansk, er et af de ældste torve i Flensborg. Her kan du opleve atmosfæren og byggestilen i en af de ældste bydele, samt få noget at spise på en af torvets mange cafeer og restauranter.

6. Flensburger Schifffahrtsmuseum

Flensborg Søfartsmuseum er et museum der huser syv udstillinger og skiftende særudstillinger. På museet kan du lære om rederier og købmænd, om skibsværfter og skibe, om maskiner og motorer, om maskinister og kaptajner og deres dagligdag om bord.

7. Kirche St.Nikolai

Kirche St. Nikolai er den næsthøjeste gotiske mursten basilika i verden, samt en af de mest kendte kirker i Flensborg. Kirken har en smuk udsmykning og et af de flotteste eksempler på middelalderlig murstensarkitektur. Kirken er derfor et must-see, når man besøger Flensborg.

8. Heiliggeistkirche

Helligåndskirken i flensborg blev bygget i 1386 og er i dag også kendt som "den danske kirke". Det skyldes, at kirken blev en forpost for bevarelsen af dansk sprog i gudstjenesten i Flensborg, hvor der siden 1588 er blevet prædiket på dansk.

9. Nordertor

Nordertor, også kendt som Nørreport på dansk, er en kendt bygning og et vartegn i Flensborg. Bygningen blev opført i årene 1170-1182, og er i dag et af de sidste to bevarede byporte i byen.

10. Mürwiker Wasserturm

Murwiker Wasserturm er et vartegn og en udsigtsplatform i Flensborg. Besøger du Wasserturm kan du opleve en enestående udsigt over byen og havet.

Andre seværdigheder i Flensborg

Flensburger Löwe

Flensburger Löwe er et monument der er skabt til minde om Slaget ved Isted den 25. juli 1850, som afsluttede Treårskrigen.

Flens-Arena

Flens-Arena er hjemstedet for den tyske håndboldklub SG Flensburg-Handewitt. Her kan du opleve spændende håndboldkampe, og mærke den fantastiske stemning.

St. Marien Kirche

St. Marien er en af ​​de to største og vigtigste kirker i Flensborg, som blandt andet er kendt for kirkens karakteristiske spir.

Kontakt os i dag

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 2.570 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af