44 94 60 90
Bestil et tilbud

Cesky Raj

- det Bøhmiske paradis

Cesky Raj

Det Bøhmiske paradis byder på udfordringer af enhver art og i alle sværhedsgrader. Området har været besøgt af utallige 9.- og 10. klasser samt efterskoler gennem årene og interessen er stadig stor.

Intet som friluftsliv og aktiv ferie giver dig muligheden for at udforske Tjekkiets rige natur. Træd ud af tilskuerrollen, tag med os og bliv udfordret!

Kun ganske få lande i Europa kan tilbyde en så varieret natur som den tjekkiske: De forrevne sandstensklipper og dybe kløfter i Det Tjekkiske Paradis, det idylliske sceneri af skovfyldte bakkedale og højdedrag som omgiver den berømte Karlstejn Borg, Prags Grønne Bælte af floder og frodig natur eller de storslåede Krkonose-bjerge som er landets højeste.

Vi sørger for alle aspekter af din adventure-ferie: Aktivitetsprogram, leje af grej, transport, måltider og overnatning. Vores erfarne og venlige instruktører guider dig hele vejen og gør deres ypperste for at denne rejse skal blive din allerbedste!

Der er klatring i Krkonosebjergene, rafting i Jizerafloden, mountainbike på skråningerne og masser af hygge og kammeratskab.

I har egen bus til rådighed, så der er mange muligheder for udflugter i naturen eller nærliggende byer, hvor oplevelserne kan være glasværk, Skoda fabrikken eller den tidligere Kz-lejr Theresienstadt. Eller tag en heldagstur til Prag og oplev Karlsbroen, Den Gamle Rådhusplads og Prags Borg.

Det er også muligt at tage den sidste overnatning i Prag og få set lidt af den gyldne stad.

Program muligheder

Klatring

Enhver der har prøvet at klatre i naturen kender følelsen af succes og tilfredsstillelse som denne aktivitet efterlader i kroppen. Den der klatrer belønnes i rigt mål med øget selvværd, opbygning af tillid, effektiv fysisk træning samt et lille stykke eventyr. Professionelle og erfarne instruktører gør det muligt for enhver at prøve denne pragtfulde sport.

Mountainbike

En herlig og spændende måde at udforske detaljerne i Tjekkiets skønne landskaber på. Der er grusveje og stier i alle forskellige sværhedsgrader, og således kan enhver prøve kræfter med cykling i det fri. Vi kan levere op til 60 cykler, og turene ledes af erfarne guider.

Kano og Rafting

De tjekkiske floder er perfekte til begyndere og rekreativ kanoroning såvel som til en spændende tur på en raft. Vandet der bugter sig gennem maleriske floddale, er sikkert, men livligt og med lejlighedsvise fald og udfordrende strømme.

Bueskydning

Oplev den ældgamle kunst at skyde til måls med pile. Lær at balancere krop og koncentration. Med tip-top udstyr indvier vores indsigtsfulde instruktører dig i denne adelige sport.

Rapelling

Kryds en dyb kløft ved hjælp af en 'zip wire' den ene vej og en 'double rope bridge' den anden. Eller prøv at rappelle fra en 30-meter høj klippetop.Overkom højdeskræk, opbyg selvtillid og hav det sjovt på samme tid. Sikkerheden er i top og vores erfarne instruktører guider dig.

High Rope

Flyv som Superman eller hop som en abe fra træ til træ og nyd denne adrenalinfyldte aktivitet. Udfordringerne spænder fra balancebomme over kabelbaner til mere komplekse klatrestrukturer. Vi benytter højkvalitetsudstyr og yder professional guidning.

Trekking

Følg stierne imellem forrevne sandstensformationer, gennem klippepassager og dybe bjergkløfter. En anden mulighed er bjergvandring på Krkonose-bjergkædens vidtstrakte "altiplano" i 1200 til1600 meters højde. Kombiner turen med at tilbringe natten under den åbne stjernehimmel i halvåbne grotter eller under klippeudhæng som kan sikre en tør nat. Grill over åben ild kan være en del af turen.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af