44 94 60 90
Bestil et tilbud

Hvorfor vælge os?

Vi er top-specialister

Vi har arrangeret grupperejser i 15 år og er derfor specialiserede i at finde de rigtige leverandører, sammensætte det rigtige produkt og ramme den rigtige pris. Enhver gruppe har sine egne særlige ønsker, men ens for alle grupper er ønsket om høj kvalitet, tryghed på rejsen og en personlig betjening. Det sikrer vi gennem et indgående kendskab til både kunder og leverandører, uanset om det er en studierejse for en uddannelsesinstitution, en konferencerejse for erhvervslivet eller en oplevelsestur for en forening.

Altid personlig service

Hos os har den personlige service og kontakt højeste prioritet. Du har din personlige rejsekonsulent fra start til slut og vil altid opleve, at dine ønsker bliver taget alvorligt og at der bliver taget 'action' på din henvendelse. Vi kan lide at være på fornavn med vore kunder og vi synes, at det er rart, at vi kender hinanden.

Ingen ventetid ved telefonen

Du skal ikke vente ved telefonen eller klikke dig igennem flere led. Hos os bliver telefonen taget inden for 1 minut og du vil straks blive stillet videre til din personlige rejsekonsulent.

Professionel sagsbehandling

Med mange års erfaring med at arrangere studierejser sikrer vi, at rammerne for studieturen er i top. Punktlighed, dygtigt håndværk og højt informationsniveau betyder, at turen forløber uden ubehagelige overraskelser. Vores organisatoriske og praktiske forarbejde sikrer, at du som lærer kan fokusere på det faglige indhold på studieturen.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af