44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Stuttgart

- Oplev den tyske kultur, historie og samfund

Studietur til Stuttgart

Stuttgart tilbyder et væld af kulturelle og historiske seværdigheder, der gør det til et perfekt sted at besøge på en studietur. Stuttgart er hjemsted for flere berømte museer og har et væld af arkitektoniske seværdigheder, der venter på at blive opdaget.

På en studietur til Stuttgart får I indblik i den tyske kultur og historie. I vil blive klogere på deres rolle under 1. og 2. Verdenskrig, hvor der skete omfattende ødelæggelser, som især gik ud over byens kirker. Det resulterede i en række nyopførelser, der har gjort byen til centrum for moderne kirkearkitektur.

I vil også få mulighed for at opleve Stuttgart by. Her finder I et væld af butikker og restauranter, der tilbyder et bredt udvalg af lokale specialiteter. Her kan i lægge vejen forbi den berømte Schlossplatz, hvor I kan nyde en smuk udsigt. Denne tur er en fantastisk mulighed for at lære om det tyske samfund og få et indblik i den tyske kultur.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af spændende oplevelser i Stuttgart.

Derfor skal jeres klasse tage på studietur til Stuttgart

En studietur eller studierejse til Stuttgart giver et rigt fagligt udbytte, fordi byen:

 • Er hjemsted for berømte museer og arkitektoniske seværdigheder
 • Giver et indblik i den tyske kultur, historie og samfund
 • Har et væld af butikker, markeder og restauranter
 • Er centrum for moderne kirkearkitektur
 • Giver mulighed for at bruge og øve sig på de tyske sprogkundskaber

Se også: Studietur til BerlinStudietur til DresdenStudietur til Hamborg.

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Stuttgart, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os!

Priser på studietur til Stuttgart

Priserne er vejledende fra-priser

BUS - 6 dage / 3 nætterAntal personer4965
01.11.24 - 28.02.25fra kr.1.725,-1.525,-
01.03.25 - 31.10.25 fra kr.2.125,-1.895,-
Prisen inkluderer:
 • Bustransport tur/retur
 • 3 overnatninger i flersengsværelser
 • 3 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

De 10 bedste seværdigheder i Stuttgart

Stuttgart er fyldt med interessante aktiviteter og fantastiske oplevelser for alle. Her er 10 af de mest populære attraktioner i den europæiske storby:

1. Staatsgalerie Stuttgart

Staatsgalerie Stuttgart er et af de største kunstmuseer i Tyskland, med et udstillingsareal på 12.000 m². Museets samling har udviklet sig hen over 175 år, og har en samling der omfatter malerier, skulpturer og grafik fra middelalderen til i dag. Herunder mange mesterværker og en internationalt fremragende samling af moderne kunst.

2. Schlossplatz

En grøn perle i hjertet af Stuttgart - dette er et af de mest populære steder i Stuttgart, og et af de ældste. Det er en stor plads, der er omgivet af træer, springvand, blomstermarker, monumenter og smukke bygninger som Neues Schloss. Det er et af de mest livlige steder i byen, hvor mange tager en pause på den grønne plæne – Så læg vejen forbi her på din næste tur.

3. Kunstmuseum Stuttgart

Kunstmuseum Stuttgart er et museum der har rod i byen og samfundet. Museet ligger i hjertet af byen, og er i dag et vigtigt vartegn for delstatshovedstaden. Indholdet af deres kunstsamling er tæt forbundet med Stuttgarts og regionens historie. Derudover kan besøgende også opdage og opleve nationale og internationale positioner.

4. Wilhelma Zoo og Botanisk Have

Wilhelma Zoo og Botanisk Have er en af de største zoologiske og botaniske haver i Europa. Det er en unik kombination af zoologisk have som har en samling på omkring 10.000 dyr fordelt på 1.000 arter, og en botanisk have der har flere tusind forskellige plantearter. Her kan du opleve en stor variation af dyr og planter fra hele verden.

5. Fernsehturm Stuttgart

Fernsehturm Stuttgart er I dag et af Stuttgarts vartegn. Tårnet er verdens første tv-tårn, der efter en periode på 20 måneder blev bygget færdigt i 1956. Her kan du opleve en panoramaudsigt i 217 m. højde.

6. Porsche Museum

Porsche Museum er stedet for alle bilelskere. Her kan du opleve en samling af knap 100 køretøjer, mere end 200 små udstillinger og få interessante informationer om Porsche. På museet er det både muligt at deltage i en guidet tur, eller at se sig omkring på egen hånd.

7. Schillerplatz

Schillerplatz er en brostensbelagt plads fra det 16. århundrede. Pladsen er omgivet af smukke bygninger, træer, springvand og kendt for sit slot, kirke, museum og blomstermarked. Bygningerne du vil se, er rekonstruktioner, da de oprindelige strukturer blev ødelagt under 2. Verdenskrig. Her kan du nyde en afslappende stund.

8. Mercedes-Benz Museum

Dette er et must-see for alle, der er interesseret i biler. Dette museum er dedikeret til historien om Mercedes-Benz og dens udvikling fra de første biler til de nyeste modeller. Det er et af de bedste steder at lære om bilindustrien.

9. Königstrasse

Königstrasse er den mest populære shoppinggade i Stuttgart. Her vil du finde alt fra luksuriøse butikker til populære kædebutikker. Gå ikke glip af dette sted, hvis du er på udkig efter et godt tilbud, nyt til garderoben eller en unik souvenir.

10. Public Library Stuttgart

Public Library Stuttgart er et af de største offentlige biblioteker i Tyskland. Bygningen er mest af alt kendt for den imponerende arkitektoniske design, som tiltrækker turister fra nær og fjern. Biblioteket er bygget i et hvidt kubisk og minimalistisk design, hvor du på toppen finder en tagterrasse med en café og en vidunderlig udsigt over byen.

Andre seværdigheder i Stuttgart

Har i ekstra tid på rejsen, bør i overveje disse 4 seværdigheder:

Stuttgart Christmas Market

Besøger du Stuttgart i vintermånederne er Christmas Market det perfekte sted at få inspiration og gå på opdagelse i. 

Rosensteinpark

En stor park og et godt sted at slappe af og nyde naturen, hvor det kan ske du får besøg af parkens forskellige dyr.

Markthalle

Et godt sted at købe friske fødevarer, og unikke souvenirs. Markedet er åbent hver dag, og er et godt sted at opleve den lokale kultur.

Ludwigsburg Palace

Et af de største og smukkeste barokke paladser i Tyskland, der er omgivet af en stor og smuk have.

Kontakt os i dag!

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!


Pris pr. deltager

Fra 1.525 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af