44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Strasbourg

- Fransk og tysk historie og kultur - og europæisk politik

Studietur Strasbourg

Strasbourg er en enestående mulighed for at opleve Europa og få et indblik i fransk kultur. Strasbourg byder på en historie, der strækker sig over mange århundreder samt et væld af seværdigheder og oplevelser. Så få udvidet dine horisonter, fordyb dig i lokal kultur og lær mere om denne smukke europæiske by.

Strasbourg har en lang og rig historie, som strækker sig over tusinder af år. Byen ligger ved grænsen mellem Frankrig og Tyskland, og har i mange år været et trafikknudepunkt, da byen ligger, ved den vigtige handelsrute langs Rhinen.

Efter 2. Verdenskrig blev Strasbourgs et symbol på forsoningen mellem Tyskland og Frankrig, hvilket resulteret i en signifikant vækst og økonomisk fremgang i byen. Dette kulmineret bl.a. i at Strasbourg nu er hjemsted for Det Europæiske Parlament. Byen har udviklet sig til at blive et vigtigt centre for politisk aktivitet og samarbejde mellem europæiske nationer.

Strasbourg er en populær turistdestination med mange seværdigheder, der skal opleves. Besøgende kan se Notre Dame, en katedral fra det 12. århundrede, nyde en sejltur i kanalerne, der løber gennem byen, eller besøge et af byens mange museer eller parker.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag og vi hjælper dig med at tilrettelægge en lærerig og spændende studietur til Strasbourg, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Derfor skal jeres klasse tage på studietur til Strasbourg

En studietur eller studierejse til Strasbourg giver et rigt fagligt udbytte, fordi byen:

 • Har et rigt kulturliv
 • Har et bredt udvalg af seværdigheder
 • Har flere museer, der tilbyder faglige udflugter
 • Har en unik og livlig atmosfære, samt spændende oplevelser
 • Er det perfekte sted at udvide horisonterne og lære mere om europæisk kultur

Se også: Studietur til Paris

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge lærerige studieture og grupperejser til Strasbourg, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os!

Priser på studietur til Strasbourg

Priserne er vejledende fra-priser

BUS - 6 dage / 3 nætterAntal personer4965
01.11.24 - 28.02.25fra kr.1.725,-1.525,-
01.03.25 - 31.10.25 fra kr.2.125,-1.895,-
Prisen inkluderer:
 • Bustransport tur/retur
 • 3 overnatninger i flersengsværelser
 • 3 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 1.525 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Europaparlamentet

De 10 bedste seværdigheder i Strasbourg

Strasbourg garantere et væld af spændende oplevelser for alle. Herunder er 10 af de mest populære seværdigheder i den smukke franske by:

1. Notre Dame

Katedralen Notre Dame er en af de mest ikoniske seværdigheder i Strasbourg. Den imponerende gotiske katedral er et must-see for alle, der besøger byen. Den er kendt for at være en af de fineste gotiske bygninger i Frankrig og er et af de største kirkelige bygningsværker i Europa. Katedralen har en lang og interessant historie, der går helt tilbage til middelalderen. Det er et fantastisk eksempel på middelalderarkitektur, og udover den imponerende arkitektur har katedralen også en stor kunstsamling.

2. Palais Rohan

Palais Rohan er et af de mest betagende palæer i Strasbourg. Det er en tre etagers bygning, der blev bygget mellem 1732 og 1742 og er den fineste barokstil bygning i byen. Palais Rohan er en af de mest populære seværdigheder i Strasbourg, der i dag indeholder 3 museer:

 • Musée des Arts Décoratifs – et museum der giver indblik i slottets historie. Du får mulighed for at se nogle af de flotte historiske rum og slotskamre.
 • Musée des Beaux-Arts – et kunstmuseum hvor du kan se storslået kunst fra mange kendte malere og kunstnere fra hele verden.
 • Musée archéologique – et museum hvor du kan opleve spændende arkæologiske udstillinger fra flere forskellige tidsaldre.
3. Petit France

Petit France er et af de mest charmerende områder i Strasbourg. Det er et hyggeligt kvarter, med en fantastisk charme, der kommer fra de mange små og skæve bindingsværkshuse. Det er en af de ældste bydele i Strasbourg, og er desuden et meget livligt kvarter, der er fyldt med farverige og brostensbelagte gader. Dette område er også kendt for sin lokale gastronomi og restauranter, hvor man kan nyde nogle af de bedste lokale retter. 

4. Musée de l’Œuvre Notre-Dame

Musée de l’Œuvre Notre-Dame er et af de ældste museer i Strasbourg. De huser værker fra den tidlige middelalder indtil 1681. Stedet er berømt for sine rige samlinger af arkitektoniske elementer og kunstværker som eks. sin samling af originale skulpturer, glasvinduer, arkitektoniske fragmenter, samt byggeplanerne for Strasbourg-katedralen.

5. Kanalrundfart i Strasbourg

Tag på en kanalrundfart i Strasbourg og nyd den smukke by fra vandet. Kanalrundfarten tager dig med på en lille times sejltur langs strømmen, hvor du får set alle de store seværdigheder fra et helt andet perspektiv. Undervejs får du også læst spændende fakta om Strasbourg og kanalerne. Hop ombord på et af de komfortable både og se nærmere på den gamle by.

6. Barrage Vauban

Barrage Vauban er en smuk bro, der ligger ved strømmen i Strasbourg, som forbinder bydelene Petite France og Quarter De La Gare. Bygningen blev oprindeligt opført som et forsvarsværk, der skulle beskytte byen mod invasioner fra fjendtlige magter. Det er et af de mest fremtrædende og smukke vartegn i byen. En tur til Strasbourg ville ikke være komplet uden et besøg til Barrage Vauban.

7. Historical Museum of the City of Strasbourg

Historical Museum of the City of Strasbourg er et kulturhistorisk museum, der åbnede tilbage i 1920. Museet har til formål at fortælle byens byhistorie, herunder dens politiske, økonomiske, sociale og kulturelle historie. Det gør de gennem malerier og grafisk kunst, militærvåben og uniformer samt genstande fra hverdagen liv.

8. Musée d'Art Moderne et Contemporain de Strasbourg

Interesserer du dig for moderne kunst, så bør du besøge Musée d'Art Moderne et Contemporain. Museet har et stort udvalg af moderne og samtidskunst, der spænder fra begyndelsen i 1870 til nu. Her kan du finde en bred vifte af værker fra fransk, europæisk og international kunst, herunder malerier og skulpturer.

9. Église Saint-Pierre-le-Jeune

Église Saint-Pierre-le-Jeune er en af de ældste kirker i byen, og er en af ​​de mest bemærkelsesværdige i Strasbourg, set ud fra kunstens og arkitekturens historie. Kirken har en smuk facade samt en imponerende interiør med vægmalerier og detaljeret dekorationer.

10. Parc de l’Orangerie

Parc de l'Orangerie er et stort offentligt parkområde i Strasbourg, der både indeholder en mini-zoo, legepladser og grønne områder. Her kan du også finde søer og kanaler, der løber igennem området, som bidrager til den charmerende natur. Parken er et usædvanligt populært sted for både lokale og turister, som ofte besøger det for at nyde en afslappende gåtur eller picnic i de idylliske omgivelser. Der er masser af aktiviteter at beskæftige sig med, og parken er et perfekt sted for dem, der ønsker at slappe af, gå ture og undslippe den travle by. 

Andre seværdigheder i Strasbourg

Europa-Parlamentet Strasbourg

Oplev en moderne bygning der står i vild kontrast til det historiske Strasbourg.

Christmas Market (Christkindelsmarik)

Besøger du Strasbourg i vintermånederne, er julemarkedet et must-see.

Aventure Parc De Alsace

Har du brug for et afbræk af storbyen, så tag på trætop klatring lidt udenfor Strasbourg.

Kontakt os i dag!

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv og hør nærmere om vores rejser - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af