44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Liverpool

- Beatles, fodbold og bilindustri

Studietur til Liverpool

The Beatles, Liverpool FC og Everton FC er nok det de fleste forbinder med Liverpool. Men byen har faktisk meget at byde på og er et godt og spændende valg til en studietur.

Liverpool er en by med en meget stærk identitet og byen er kendt verden over for dets forbindelse med The Beatles. The Beatles fylder naturligvis meget i bybilledet og en studietur til Liverpool skal helt klart kombineres med et besøg på The Beatles Museet "The Beatles Story", eller en af turene i bandets fodspor rundt i byen.

Liverpool er en blanding af økonomisk opsving og nedtur igennem tiderne, med et klassisk engelsk centrum og boligkvarterer med rækkehuse så langt øjet rækker. Ikke desto mindre, så er byen rig på charme og atmosfære og har et stort historisk og kulturelt udvalg.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af gode oplevelser i Liverpool.

En studietur eller studierejse til Liverpool giver et rigt fagligt udbytte, fordi:
  • Liverpool er Beatles og Brit-pop
  • Liverpool er rig på historie
  • Liverpool dækker alle fag f.eks.  sprog, historie, musik og samfundsfag
  • Liverpool tilbyder kunst og kultur

Se også: De 10 bedste seværdigheder i Liverpool

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere.

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Liverpool, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Vil du vide mere om Liverpool eller har du brug for hjælp til det faglige program?

-Så ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller send os en mail!

Priser på studietur til Liverpool

Priserne er vejledende fra-priser

 FLY 5 DAGE / 4 NÆTTER
 01.11.24 - 28.02.25fra kr.2.750,-
 01.03.25 - 31.10.25fra kr.2.885,-
Prisen inkluderer:
  • Flytransport tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
  • 4 overnatninger i flersengsværelser
  • 4 x morgenmad
  • 24 timers vagttelefon
  • Afgift til Rejsegarantifonden
  • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauet

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

Find andre engelsksprogede destinationer:

Se alle vore studierejser her!

Pris pr. deltager

Fra 2.750 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

En studietur til Liverpool må nødvendigvis have Beatles på programmet.

Gå bag kulisserne på det berømte abbey Road Studio, tag en undersøisk tur på Yellow Submarine, hæng ud på Casbah Coffee Club eller udforsk den fantastiske replika af Cavern Club

De 10 bedste seværdigheder i Liverpool

1. The Beatles Story
2. Albert Dock
3. Museum of Liverpool
4. Merseyside Maritime Museum
5. International Slavery Museum
6. Mersey Ferries
7. Tate Gallery Liverpool
8. Anfield Stadion - Liverpool FC
9. St. George's Hall
10. Liverpool Cathedral

Andre seværdigheder i Liverpool

1. The Beatles Story

The Beatles Story ligger ved Albert Dock- Har man interesse for The Beatles, er dette naturligvis naturligvis et must. Museet er verdens største permanente udstilling udelukkende helliget "The Fab Four". Tag med på en magisk tur og oplev hvordan fire unge drenge fra Liverpool blev til et af verdens største rockbands nogensinde.
Gå bag kulisserne på det berømte Abbey Road Studios, tag en undersøisk tur på Yellow Submarine, hæng ud på Casbah Coffee Club eller udforsk den fantastiske replika af Cavern Club.

2. Albert Dock

Er et tidligere pakhus fra det 19. århundrede, som i starten af 1980erne blev totalrenoveret. I dag huser Albert Dock museer, butikker, caféer, restauranter, hoteller og er i dag et af de mest besøgte turistattraktioner i England.

3. Museum of Liverpool

På havnefronten ikke langt fra Albert Dock ligger dette museum, der er et godt sted og begynde et besøg i Liverpool. Her vises Liverpool og egnens
interessante historie fra de første fagforeninger til dagens fodboldfeber.

4. Merseyside Maritime Museum

I en så vigtig havneby som Liverpool er det næsten et must at besøge dette museum ved Albert Dock.
Museet hører under en større paraply af søfartsmuseer under Merseyside Maritime Museum. Søfart har haft en afgørende betydning for Liverpools udvikling og Merseyside Museum er et ikke ubetydeligt bidrag til forståelsen af byens udvikling. Historien fortælles gennem alt fra små skibsmodeller over skibsmalerier til udstilling af hele skibe. En del af museet er dedikeret til Liverpools centrale rolle i den tragiske historie om Titanic.
Udstillingen afspejler på en spændende måde søfartens historie og Liverpools fortid som storhavn og byens rolle i den transatlantiske slavehandel.

5. International Slavery Museum

Liverpools status som havneby betyder, at byen har været involveret i den transatlantiske slavehandel. Museet ligger derfor meget passende i havneområdet ved Albert Dock og er et godt historisk indblik i den omfattende handel med afrikanske slaver. De lange historiske linjer til moderne slavehandel lades heller ikke uberørt.

Liverpool er fyldt med spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser
6. Mersey Ferries

På Pier Head ved siden af Museum of Liverpool kan man komme på havnerundfart med de berømte Mersey Ferries. Oplev den flotte udsigt ind over Liverpool og Merseyside på dækket af en af de gamle færger.

Dette kunstmuseum er en af landets mest besøgte uden for London. Fokus er primært på moderne kunst med malerier og værker fra hele verden.

8. Anfield Stadion - Liverpool FC

Besøg det traditionsrige Anfield, Liverpool FC´s hjemmebane. På denne guided rundvisning fås adgang til omklædningsrummet, spillertunnellen, presserummet, samt mulighed for at sidde i managersædet. Oplev også The Kop-tribunen, hvor de mest inkarnerede Liverpool fans hører til. På museet er der mulighed for at kigge ind i Liverpool FC´s 120-årig historie. Tag en tur gennem Hall of Fame. Se videoer med topspillere, der gennem tiden har spillet i klubben.

9. St. George's Hall

Tæt ved banegården ligger den imponerende St. George´s Hall om tidligere har fungeret som fængsel og retsbygning.

10. Liverpool Cathedral

Den anglikanske katedral er Storbritanniens største og verdens 5. største katedral. Fra toppen kan man nyde den fantastiske udsigt over hele Liverpool og Merseyside.

Andre seværdigheder på studieturen til Liverpool

Liverpool er fyldt med gode faglige tilbud til skoler, gymnasieklasser og andre grupperejser.

Her er et par links til andre spændende oplevelser besøg på studieturen:

Ring til os +45 44 94 60 90 eller send os en mail og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af