44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Spanien

Studietur til Spanien

En studierejse til Spanien byder på sprog, historie, kultur, musik, geografi og meget mere. Landet har en meget dramatisk historie, der rummer politiske, økonomiske og kulturelle aspekter, der dækker ethvert fagligt behov.

På teknologiens, videnskabens og arkitekturens område har Spanien gennemgået en voldsom udvikling siden 2.verdenskrig og ikke mindst siden demokratiets indførelse efter Francos død i 1975. Den spanske forfatning giver regionerne et vist selvstyre og ikke mindst i Catalonien er der stærke kræfter, der kæmper for selvstændighed. Dette hænger sammen med, at den økonomiske og teknologiske udvikling er længere fremme end i det øvrige Spanien.

De spanske storbyer har hver deres særtræk, hvor økonomi, politik og teknologi kan studeres især i Barcelona og Madrid, mens kultur, traditioner, musik og den arabiske påvirkning kan studeres i Malaga og Granada.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud på studietur til Spanien.

Derfor skal jeres klasse tage på studierejse til Spanien

De spanske storbyer har hver deres særtræk, hvor økonomi, politik og teknologi især kan studeres i Barcelona og Madrid, mens kultur, traditioner, musik og den arabiske påvirkning kan studeres i Malaga og Granada.

Her kan du se de mest populære seværdigheder som i bør opleve, i 4 af deres mest besøgte byer:

Barcelona

Barcelona byder på smukke strande, spændende arkitektur og unik kultur. Barcelona er også kendt for sin livlige atmosfære, sine mange festligheder og sin fantastiske mad.

 1. La Sagrada Familia: Er Antoni Gaudis ufærdige kirke, der er fuld af historie, symbolik og små detaljer.
 2. Park Guell: Ligger på en bakke med udsigt over byen. Parken er kendt for sine farverige mosaikker og unikke arkitektur.
 3. Casa Mila: Blev bygget af arkitekten Antoni Gaudi. Bygningen er kendt for sin unikke arkitektur, og den har også en lang og interessant historie. Casa Mila blev først bygget som et privat hjem, men i årenes løb er det blevet til et offentligt museum.
 4. Camp Nou: Europas største stadion og hjemsted for fodboldholdet FC Barcelona.
 5. La Rambla: En 1,2 km lang gade i Barcelona, der ligger midt i byen og som byder på små boder, kunst og hyggelige cafeer.

Læs mere om studietur til Barcelona her!

Madrid

Madrid er hovedstaden i Spanien, og er en by med et bredt udvalg af seværdigheder. Madrid byder både på historie, kultur, arkitektur og nogle af verdens mest berømte museer. Samt flotte parker og stadioner, til de fodboldinteresseret.

 1. Prado-museet: Er et af de mest berømte kunstmuseer i Spanien. Det huser en af verdens største samlinger af kunst, herunder værker af mestre som El Greco, Velázquez og Murillo. 
 2. Thyssen-Bornemisza-museum: Er et nationalmuseum med en af verdens største samlinger af kunstværker, der spænder over seks århundreder.
 3. Santiago Bernabeu Stadium: Er et af de mest berømte fodboldstadioner i Spanien, med plads til over 81.000 tilskuere. Stadionet er hjemsted for fodboldklubben Real Madrid.
 4. El Retiro-parken: Er en af de mest populære parker i Madrid. Den er kendt for sine smukke haver, søer og statuer.

Læs mere om studietur til Madrid her!

Malaga

Malaga huskes for sit solrige klima og hvide strande, men byen byder også på kulturelle og historiske seværdigheder. Ved et besøg i Malaga, vil du også kunne opleve den spanske kultur ved en af byens populære flamenco-forestillinger.

 1. Alcazaba: Er en borg der blev opført af maurerne i midten af det 11. århundrede, og er en af de bedst bevarede mauriske bygninger i Spanien. Borgen består af en fæstning, et kastel og et palads. 
 2. Málaga Katedral: Blev bygget fra år 1528 og er en af de største katedraler i Spanien. Katedralen har en unik gotisk arkitektur, og indeholder mange smukke kunstværker. 
 3. Castillo de Gibralfaro: Er ruinerne af en gammel borg på en 131 m. høj bakke. Her kommer turister for at gå på murerne, mens de samtidig nyder udsigten over Malaga.
 4. Picasso-museet: Er et førende museum for kunstneren Pablo Picasso. Museet huser en af de største samlinger af Picassos værker.

Læs mere om studietur til Malaga her!

Granada

Granada er kendt for sin unikke arkitektur, der er præget af maurernes historie. Byen ligger i Andalusien i det sydlige Spanien og er omgivet af bjergene Sierra Nevada.

 1. Alhambra: Er et af verdens mest besøgte fortidsminder, og med sin unikke blanding af forskellige kulturer, er der noget for enhver smag. Alhambra består af en række paladser, haveanlæg og boligkomplekser, der spænder over 700 år.
 2. Granada Domkirke: Et eksempel på spansk renæssancestil og et af de mest imponerende bygningsværker i Granada. Granada Domkirke er også kendt for sine unikke kalkmalerier, der dækker væggene og loftet.
 3. Generalife: Er et slot, der ligger tæt på Alhambra i Granada. Stedet er kendt for sine smukke udsigter, og deres mange interessante bygninger og monumenter.
 4. Sacromonte: Er kendt for sine mange hytter, der ligger på stejle bakker. Mange turister besøger stedet for at opleve den unikke udsigt over byen.

Læs mere om studietur til Granada her!

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af gode oplevelser!

Få en studietur til Spanien med lærerige og sjove oplevelser

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Spanien, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os!

Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af