44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Tyskland

Studietur til Tyskland

Vores store nabo mod syd er en oplagt destination for en vellykket studierejse. Tyskland er Europas økonomiske og politiske centrum og landets dramatiske historie har været den dominerende faktor i Europas udvikling.

Da Tysklands historie rummer så mange aspekter, politisk, økonomisk og ikke mindst menneskeligt, vil den altid være en del af studieturens temaer. På hver sin måde bidrager de tyske byer Berlin, Hamborg og München til forståelsen af det tyske samfund.

På teknologiens, videnskabens og arkitekturens område har Tyskland gennemgået en voldsom udvikling siden 2.verdenskrig. Den kan studeres på byudviklingen i Berlin, den dynamiske havnefront i Hamborg eller på bilindustrien i München.

Få en studietur til Tysklands storbyer med lærerige og sjove oplevelser

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Tyskland, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os

Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af