44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Napoli

- Udforsk byens skjulte perler

Studietur til Napoli

Oplev unik historie, imponerende kultur og smagfuld mad på en studietur til Napoli. Napoli er den største by i Syditalien og hovedstad i regionen Campania. Byen byder også på solrige strande, imponerende bygninger og fascinerende kultur.

Napoli er en fantastisk destination at besøge, både fordi byen er rig på historie og har mange interessante seværdigheder. Byen er berømt for sin smukke arkitektur og interessante museer. Desuden er det også hjemsted for nogle af de mest velsmagende retter fra det italienske køkken.

Besøgende elsker at nyde solen og havet på Napoli's populære strande. Der er et bredt udvalg af aktiviteter såsom sejlture på Golfen og guidet tur på cykel. Napoli byder også på interessante seværdigheder, såsom Galleria Borbonica, Piazza del Plebiscito og Teatro di San Carlo.

Kom og udforsk Napolis mange skjulte perler og nyd den varme atmosfære, de smukke udsigter og den hyggelige stemning. Tag på studietur til Napoli og få en unik oplevelse.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af spændende oplevelser i Napoli.

Derfor skal jeres klasse tage på studietur til Napoli

En studietur eller studierejse til Napoli giver et rigt fagligt udbytte, fordi byen:

 • Byder på enestående historie og kultur
 • Har interessante museer og andre seværdigheder der giver faglig viden
 • Har nogen af de mest velsmagende retter fra det italienske køkken
 • Har solrige strande, flot natur og smukke udsigter
 • Byder på imponerende bygninger og flot arkitektur

Se også: Studietur til Rom og Studietur til Firenze

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Napoli, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os!

Priser på studietur til Napoli

Priserne er vejledende fra-priser

FLY 5 DAGE / 4 NÆTTER
 01.11.23 - 28.02.24fra kr.3.195,-
 01.03.24 - 31.10.24fra kr.3.475,-
Prisen inkluderer:
 • Flytransport tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i flersengsværelser
 • 4 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauet

 Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 3.195 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Pizzabageren i Napoli

De 10 mest populære seværdigheder i Napoli

Napoli byder på et væld af spændende aktiviteter og oplevelser for alle. Her er 10 af de mest populære turistattraktioner i den italienske by:

1. Galleria Borbonica

Galleria Borbonica er det perfekte sted at udforske Napolis historie. Det er et smukt kompleks, der ligger under byens gader. Det blev bygget mellem årene 1806-1815 og har gennem tiden tjent som en militær base og en bombesikret bunker. I dag er det et fantastisk museum med en lang række udstillinger og skulpturer, der fortæller om Napolis historie.

2. Napoli Katedral - Duomo di Napoli

Napoli Katedral, også kendt som Duomo di Napoli, er en storslået gotisk katedral, der er placeret midt i det travle centrale Napoli. Denne imponerende kirke har en historie, der går helt tilbage til det 13. århundrede. Katedralen har et spektakulært interiør, der er fuldt af skulpturer og kunstværker. I dag er det et af Napoli's mest populære seværdigheder og et perfekt sted at lære om byens historie og kultur.

3. Kapellet Sansevero

Kapellet Sansevero ligger i hjertet af den gamle bydel i Napoli og er et af de mest imponerende religiøse steder i Napoli. Dette maleriske kapel blev bygget til ære for Santa Maria della Pietá, og er et perfekt sted at udforske Napoli's kunst og kultur. Det er især kendt for sin maleriske og skulpturelle indretning, der er fuld af detaljer og storslåede udsmykninger.

4. Via San Gregorio Armeno

Via San Gregorio Armeno er en smal og stemningsfuld gade i Napoli, der er fuld af liv og kultur. Gågaden er kendt for de håndlavede figurer der sælges, som er lavet af lokale kunstnere. Det er et populært sted at besøge for både turister og lokale, som gerne vil se, købe eller lave sine egne figurer. Man kan også finde små butikker, der sælger alt fra keramik til smykker, skulpturer og meget mere. Derudover ligger gaden kun 1 km. gang fra piazza garibaldi, hvis du benytter offentlig transport.

5. Catacombe di San Gennaro

Catacombe di San Gennaro er et af de største og ældste katakomber i Napoli. Det ligger lidt uden for byens centrum og er et sted, som man ikke bør snyde sig selv for på sin rejse til Napoli. Katakomberne er fyldt med enestående skatter fra Napoli's historie, herunder gamle skulpturer, malerier og andre kunstværker. Derudover byder katakomberne på enestående udsigter over byen. Det er et utroligt interessant sted at besøge!

6. Underground Naples

Underground Naples er et netværk af tunneler, som går under centrum af Napoli og danner en labyrint af tunneler, tanke og hulrum. Disse tunneler blev brugt til beskyttelse under Napoli's århundreder lange historie, men også som underjordiske veje. Denne oplevelse er ikke kun interessant, men også sikker da den er i selskab med en vejleder, der introducerer turister til alle de interessante steder, som de kan se. Underground Naples er et must-see sted for eventyrlystne turister, der gerne vil opleve Napoli fra en helt anden side.

7. Det Nationale Arkæologiske Museum

Det Nationale Arkæologiske Museum er et af de mest betydningsfulde museer i Napoli. Museet er dedikeret til oldtidens kunst og kultur og er hjemsted for mange af de vigtigste arkæologiske fund i Napoli. Museet huser en stor samling af genstande fra antikken. Her kan du også gennem computeranimationer, fotos og filmoptagelser, opleve hvordan ødelæggelsen af ​​Pompeji og Herculaneum af Vesuv-vulkanen skete.

8. Sejltur på Golfen af Napoli

En sejltur på Golfen af Napoli er et must på enhver tur til den smukke region. Udsigten er fantastisk og man får et unikt indblik i Napoli's skønhed, fra et andet perspektiv. En sejltur på Golfen af Napoli er det perfekte sted at hvile og slappe af, mens man nyder det spektakulære landskab og storslåede solnedgang.

9. Gesu Nuovo Church

Gesu Nuovo Church er et af de vigtigste religiøse steder i Napoli. Det er et af de bedst bevarede eksempler på barok arkitektur og et af de vigtigste kulturelle vartegn i byen.

Gesu Nuovo kirken opførtes oprindeligt som et slot i det 15. århundrede, men blev senere lavet om til en kirke af jesuitterne. Det har været et prominent religiøst center i århundreder og er et sted, der har en skøn blanding af kunst og arkitektur.

10. Castel Sant'Elmo

Castel Sant'Elmo er et af de mest imponerende fort liggende på toppen af ​​Vomero-højen i Napoli. Det er et sted fuld af historie, kunst og arkitektur, og et af de bedst bevarede vartegn. I middelalderen blev borgen brugt som træningscenter og som et sted, hvor adelige kunne opholde sig. I dag er det et populært turistmål i Napoli, hvor du kan nyde en spektakulær udsigt over byen og se solnedgangen. Derudover er der en masse interessante historiske elementer at opleve her.

Andre seværdigheder i Napoli

Teatro di San Carlo

Et af de ældste operahuse, hvor du kan nyde en første klasses teateroplevelse og føle stemningen af ​​operaen.

Markedet 'Spaccanapoli'

Oplev et af de mest berømte markeder i Napoli, samt det lokale liv og kultur. Markedet er fyldt med et udvalg af fødevarer, tøj og antikviteter, og du kan finde noget til enhver smag og pris.

Vesuvs udbrud på Pompeji

Oplev stedet hvor den store vulkan, der er beliggende i nærheden af ​​Napoli, eksploderede i år 79 e.Kr., og dækkede hele byen Pompeji med store lag af aske skorpe.

Piazza del Plebiscito

Et af Napoli's vigtigste offentlige steder, som ligger centralt i byen. Pladsen er kendetegnet ved sin overvældende arkitektur og kulturarv. Det er her, hvor adelige familier i fortiden samledes for at vise deres magt.

Kontakt os i dag!

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv og hør nærmere om grupperejser og studierejser - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af