44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Manchester

- Sprog industrihistorie og fodbold

Studietur til Manchester

Manchester er Englands nordlige hovedstad og er i dag en moderne storby, med en bred vifte af forskellige seværdigheder og aktiviteter inden for den industrielle udvikling og inden for kultur og historie.
Manchester er altid en overvejelse værd, når en studietur, skolerejse eller grupperejse er under planlægning. Byen er egnet til studieture inden for alle fagområder og tilmed er det hurtigt og billigt at rejse hertil.

Manchester var i 18- og 1900 tallet drivkraften inden for industrien og byen var i mange år en af Englands førende industribyer. Historien har efterladt mange imponerende fabriksbygninger fra den tidligere storhedstid, mange af dem har i dag fået nyt liv i form af teater, museer eller andre kulturelle tilbud til byens borgere og besøgende. Den arkitektoniske fusion af de gamle fabriksbygninger og de moderne kontorlandskaber, giver en helt speciel stemning i byen. F.eks. er det gamle Cotton Exchange blevet farverigt renoveret og er nu et af byens førende teatre.

"Nabo" storbyen Liverpool er kendt for The Beatles, men Manchester er bestemt også med når det kommer til musikkens verden og byen har bl.a. fostret The Hollies, Take That, Morrissey og The Sex Pistols.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af gode oplevelser i Manchester.

En studietur eller studierejse til Manchester giver et rigt fagligt udbytte, fordi:
 • Manchester er sprog, historie, drama og kultur i skøn forening
 • Manchesterer det oplagte sted at lære om industrialismens historie.
 • Manchester tilbyder et væld af spændende museer
 • Manchester er en lærerig historie om imperialismens storhed og fald
 • Manchester og fodbold hører sammen. Oplev Manchester United eller Manchester City.

Se også: De 10 bedste seværdigheder i Manchester

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere.

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Manchester, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker. 

- Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller send os en mail!

Priser på studietur til Manchester

Priserne er vejledende fra-priser

FLY 5 DAGE / 4 NÆTTER
 01.11.22 - 28.02.23fra kr.2.750,-
 01.03.23 - 31.10.23fra kr.2.985,-
Prisen inkluderer:
 • Flytransport tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i flersengsværelser
 • 4 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauet

 Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

Find andre engelsksprogede destinationer:

Se alle vore studierejser her!

Pris pr. deltager

Fra 2.750 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Tag på studietur til Manchester og lær om det engelske samfund under industriens fødsel og udvikling. 

Også i dag er Manchester en stor industriby med mange spændende faglige besøg. Et oplagt besøg for en klasse med sprog, samfund, økonomi og organisation på programmet.

De 10 bedste seværdigheder i Manchester

Klik og læs mere om hver enkelt seværdighed

1. Museum of Science and Industry
2. BBC Media City
3. Manchester Cathedral
4. Peoples History Museum
5. National Football Museum
6. Manchester Museum
7. Manchester Town Hall
8. John Rylands Library
9. Cheltham's Library
10. Imperial War Museum

1. Museum of Science and Industry

Dette kæmpe museum er viet til udviklingen indenfor videnskab, teknologi og industri. Dette store kompleks spreder sig over 5 forskellige bygninger, med hvert deres tema. Et fantastisk sted til at lære mere om Manchesters industrielle start og videnskabelige bedrifter. Udstillingen er opbyggede med mange interaktive og audiovisuelle elementer.

2. BBC Media City

Få en rundvisning på BBC og kom bag kulisserne og få et indblik i et gigantisk produktionsapparat hvor mange af BBC´s populære programmer bliver optaget, såsom Match of the Day, Blue Peter, BBC Breakfast, BBC Sport og Radio 5 Live. Hvilke dele af faciliteterne der er adgang til på turen, afhænger af hvad der foregår den på gældende dag. Besøget varer ca. 1½ time og er med engelsktalende guide.

3. Manchester Cathedral

Blev grundlagt i 1421 og berømmes for sine kunstfærdige træskærerarbejder. Her opleves historien om krige, terrorbomber og andre uforglemmelige hændelser, der har været med til at præge centrum af Manchester.

4. Peoples History Museum

Folkets historiske museum fortæller historien om den engelske arbejderklasse gennem to århundreder, som begynder i starten af 1800-tallet hvor Manchester var centrum for den industrielle revolution. Få et indblik i kampen for fagbevægelserne og de ofte barske arbejsbetingelser for almindelige mennesker i Manchester. Oplev hvordan livet, samfundet og levevilkårene har udviklet sig under den industrielle revolution.

5. National Football Museum

Beliggende i Urbis Building i centrum af Manchester. Verdens største fodboldmuseum med over 140.000 fodboldrelaterede genstande af bl.a trofæer og trøjer i museets samling.

Manchester er fyldt med spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser

6. Manchester Museum

Gå på opdagelse i museet forskellige udstillinger og se bl.a. mumier, dinosaurer og gamle egyptiske artefakter. Byder på en samling af værdifulde genstande fra både engelske områder og fremmede kulturer.

7. Manchester Town Hall

Her i denne imponerende victorianske bygning tilbage fra 1877 huser byrådets kontor og sale. Bygningen dommineres af Mancheters svar på Londons Big Ben, det godt 90 meter høje klokketårn Great Abel.

8. John Rylands Library

Har en imponerende samling på over 5 millioner bøger og manuskripter, bl.a. en del af Johannes Evangelet før år 150. Biblioteket er en del af Manchester University og beliggende på hovedgaden Deansgate.

9. Cheltham´s Library

Har ført en omtumlet tilværelse siden grundlæggelsen i 1653. Nu tjener det som offentligt bibliotek, efter sigende det første i England. Her ses gamle bøger, literære skatte og stedet, hvor Det Kommunistiske Manifest blev skrevet.

10. Imperial War Museum

Beliggende på Salford Quays ved Manchester Ship Canal. Her er hovedfokus på krigens konflikter siden 1. verdenskrig frem til i dag, og museet indeholder tanks, fly, våben og andet krigsrelateret isenkram.

Ring til os +45 44 94 60 90 eller send os en mail og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af