44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Barcelona

- et studie i arkitektur, politik, historie og meget mere

Studietur til Barcelona

Barcelona var den første by i Spanien, der blev industrialiseret og slægtskabet mellem industrialisme, kunst og politik har sat dybe spor i den catalanske hovedstad.

Der er mange muligheder for spændende aktiviteter og sjove oplevelser samtidig med et lærerigt fagligt indhold på en studierejse til Barcelona.

Catalonien har skabt de helt store internationale kunstnere som Picasso, Dalí og Miró, der ses på museerne i Barcelona og Figueres. Arkitekten Antoní Gaudí har med sine farverige former og figurer præget byens visuelle udtryk. Mere nutidige og folkelige kunstarter kan nydes ved besøg på FC Barcelonas stadion Camp Nou, en udflugt til cavahuset Freixenet eller en spadseretur på Ramblaen, der vrimler med gøglere og gadekunstnere.

Tag på studietur eller grupperejse til Barcelona og oplev den moderne og kosmopolitiske middelhavsby, der af mange opfattes som Europas hotteste by.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af spændende oplevelser i Barcelona.

En studietur eller studierejse til Barcelona giver et rigt fagligt udbytte, fordi:
 • Barcelona er tradition og modernitet, national bevidsthed og globalt udsyn
 • Barcelona er historie fra spansk borgerkrig til catalansk ønske om selvstændighed
 • Barcelona er Spaniens teknologiske og økonomiske lokomotiv
 • Barcelona dækker alle fag f.eks. kemi, sprog, medie, teknologi og samfund
 • Barcelona tilbyder oplevelser og aktiviteter inden for sport, musik, teater og gastronomi

Se også: De 10 bedste seværdigheder i Barcelona

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere.

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Barcelona, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Vil du vide mere om Barcelona, eller har du brug for hjælp til det faglige program?

- Så ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller send os en mail!

Priser på studietur til Barcelona

Priserne er vejledende fra-priser

 FLY 5 DAGE / 4 NÆTTER
 01.11.24 - 28.02.25fra kr.2.285,-
 01.03.25 - 31.10.25fra kr.2.485,-
Prisen inkluderer:
 • Flytransport tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i flersengsværelser
 • 4 x morgenmad
 • Vores katalog 'Let's go' Barcelona!' 
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauet

 Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 2.285 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Barcelona set fra oven

Få byer har så stort et spektrum af sjove oplevelser og
spændende faglige besøg. Den catalanske hovedstad er
mulighedernes by, når næste studietur skal arrangeres.
Catalanernes kulturelle arv - både når det gælder kunst,
historie, politik, gastronomi og hverdagsliv - skaber en
fortættet og varm stemning overalt i byen.

- og vil man se det hele lidt fra oven, er en tur med
svævebanen fra havnen til toppen af Montjüic en
fantastisk oplevelse.

De 10 bedste seværdigheder i Barcelona

Klik og læs mere om hver enkelt seværdighed

1. La Sagrada Familia
2. Parc Güell
3. Casa Milà (La Pedrera)
4. Picasso Museum
5. Barcelonas stadion Camp Nou
6. Montjuïc
7. Fundació Joan Miró
8. Cataloniens parlament
9. SEAT bilfabrikker
10. Cava huset Freixenet

Andre seværdigheder i Barcelona

1. La Sagrada Familia

Antoni Gaudís mesterværk og Barcelonas vartegn La Sagrada Familia er et absolut ’must-see’, når man er i Barcelona. Gaudí arbejdede på opførelsen af kirken helt frem til sin død i 1926 og arbejdet med byggeriet forsætter den dag i dag. Kirken er et imponerende syn med sine detaljerede facader, glasmosaikker, skulpturer og tårne. Kirken er planlagt færdig i 2026.

Et besøg i La Sagrada Familia dækker fagene historie, arkitektur, religion og kultur og er derudover en fantastisk oplevelse for enhver skoleklasse eller gymnasieklasse – eller firmaets årlige personaletur.

2. Parc Güell

Antoní Gaudí har sat mange fingeraftryk i Barcelona. Et af dem er Parc Güell, som blev bygget i 1900-1914. Navnet Güell stammer fra forretningsmanden og Gaudís mæcen Eusebi Güell, der ville skabe en park med 60 boliger til Barcelonas overklasse. Gaudí blev bestilt til at designe projektet, der blev placeret på den stejle bjergbakke El Carmel. Boligerne blev dog ikke en succes og Gaudí købte det ene hus, hvor han boede til sin død i 1926. Efter Eusebis død i 1918 blev Parc Güell åbnet som offentlig park i 1922.

Selvom Parc Güell måske ikke er tema på studieturen, så bør man alligevel opleve Gaudís farverige mosaikker, snoede gange og forunderlige figurer.

3. Casa Milà (La Pedrera)

Denne fantastiske  bygning på Passeig de Gracia er et af Gaudís arkitektoniske mesterværker. Bygningen blev opført i 1906-1912 og blev en del af udviklingen af området Eixample til overklassen i Barcelona.
Gaudís meget farverige og ornamenterede stil repræsenterede den catalanske modernisme, som var en gren af den europæiske Art Nouveau-stil. Den særprægede bygning var dog knap så populær i sin samtid og blev genstand for mange spøgefulde betegnelser. Den fik bl.a. navnet La Pedrera, som betyder stenbrud.

4. Picasso Museum

Allerede i sin levetid opnåede Pablo Picasso international anerkendelse som 1900-tallets betydeligste og mest indflydelsesrige billedkunstner.
Picasso Museum ligger i bydelen La Ribera og breder sig over 5 palæer fra middelalderen.  Det er et velbesøgt museum og med god grund.  Samlingen koncentrerer sig primært om Picassos tidlige værker og den blå periode med hovedvægt på hans forhold til Barcelona, hvor han tilbragte sin ungd

For en lærerig studietur med spansk og europæisk kunst og kulturhistorie er Picasso Museum et oplagt valg.

5. Barcelonas stadion Camp Nou

Camp Nou, der betyder ’ny fodboldbane’, er hjemmebane for FC Barcelona og rummer mere end 90.000 tilskuere. Camp Nou er bygget 1954-1957 er designet af arkitekterne Francesc Mitjans-Miró, Lorenzo García Barbon og Josep Soteras Mauri. På stadionet ligger det mest besøgte museum i Catalonien, El Museu del Barça, som har omkring 1.200.000 besøgende hvert år. Museet blev indviet i 1984 af den daværende præsident for FC Barcelona Josep Lluís Nuñez.

På museet kan ses 1.420 ting om FC Barcelona's historie, hvoraf de 420 er trofæer.

Barcelona er fyldt med spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser for alle grupper.

"Grupperejsebureauet har altid, uanset hvortil rejsen går, været med til at alt har klappet. Jeg har endnu ikke oplevet, at fly, hotel, transport fra lufthavn mm. ikke har været i orden og til tiden. Når man rejser mange med fx gymnasieklasser, så kræver det megen fleksibilitet fra rejsearrangørerne, da der ofte er udfordringer med antal, tidspunkter, pas osv. Her har det været en fornøjelse at rejse med Grupperejsebureauet, da de altid har udvist en enorm vilje til at være fleksible og servicemindede.”
Holger Sørensen, underviser Hillerød Handelsgymnasium / U-Nord
6. Montjuïc

Trænger man til at komme lidt væk fra den hektiske bymidte, kan en tur til Montjuïc anbefales. Der ligger mange attraktioner på bjerget og man kan sagtens bruge dage deroppe. Her ligger nogle af byens fineste kunstsamlinger bl.a. Museu Nacional d’Art de Catalunya, Fundacio Joan Miró og Caixa Forum. Her er flere haver og udsigtspunkter over byen f.eks. fra kastellet. Det er også her det olympiske stadion fra OL 1992 ligger.

Man kan gå til Montjuïc, men en tur med kabelbanen fra havneområdet til Montjuïc giver en fantastisk udsigt over Barcelona.

7. Fundació Joan Miró

Joan Miró, Barcelonas bysbarn, efterlod kunstfonden til byen i 1971. Samlingen består af flere hundrede værker og skulpturer, enkelte tekstiler og tusindvis af tegninger af den kendte kunstner.
Miró blev uddannet i Barcelona og efter en ungdom præget af fauvismen, blev han en vigtig figur inden for kubismen og naivismen.

Museet ligger smukt i grønne omgivelser på Montjuïc bjerget.

8. Cataloniens parlament

Parlamentet repræsenterer det catalanske folk. Debatter og beslutninger foretaget i og af det catalanske parlament har en central betydning for det catalonske folks hverdag. Parlamentet består af et enkelt kammer med 135 demokratisk valgte medlemmer. På besøget får man en guidet omvisning samt gennemgang af det parlamentariske arbejde i Catalonien. Besøget varer ca. 45 min.

For at forstå mange catalaneres ønske om selvstændighed, bør en studierejse indeholde et besøg i parlamentet.

9. SEAT bilfabrikker

Besøg SEATs bilfabrikker og se resultatet af tysk og spansk teknologi. Her får I en rundvisning i selve produktionen og ser udarbejdelsen af en bil trin for trin. Selve rundvisning varer ca. 1 time og 45 min.
SEAT fabrikkerne ligger i Martorell 25 km fra Barcelona.

SEAT er et spændende besøg for en klasse med teknologi, organisation og virksomhedsøkonomi. 

10. Cavahuset Freixenet

Huset Freixenet er verdens største producent af mousserende vin og producerer over 100 millioner flasker Cava årligt. Freixenet ligger i den lille by Sant Sadurni d’Anoia 50 km sydvest for Barcelona. På besøget får I en gennemgang af fremstillingen af den ’spanske champagne’ og der bliver mulighed for at smage på de herlige bobler. Besøget, der varer 1½ time foregår på engelsk. Druesaft serveres til dem under 18 år.

Andre seværdigheder i Barcelona

Barcelona er fyldt med spændende aktiviteter og faglige tilbud til skoler, gymnasieklasser og andre grupperejser.

Her er et par links til andre spændende oplevelser og faglige på besøg på studieturen:

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv til os og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af