44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Glasgow

- Oplev Skotlands største by, der er fyldt med historie, kunst og kultur

Studietur til Glasgow

Glasgow er Skotlands største by, beliggende i det vestlige Skotland. Glasgow blev grundlagt af en kristen menighed og byder på en lang og spændende historie, der går tilbage til år ca. 600. Siden da har der været mange store begivenheder, der har præget byen.

Glasgows historie har vekslet mellem vækst- og nedgangsperioder, som blandt andet kom af handlen med kolonialvarer og bomuldstekstiler. Derudover byens industrielle kriser efter 1. og 2. Verdenskrig, hvor de blev berygtet for fattigdom, vold og kriminalitet.

Glasgow er også kendt for sine mange kunstgallerier og museer. De fleste af disse ligger i byens centrum, hvor der er noget at finde for enhver smag. Storbyen byder også på et væld af spændende butikker, lige fra luksusbutikker til vintagebutikker, samt et utal af spisesteder, fra fine restauranter til lokale pubber.

Glasgow er alt i alt en spændende by, der er fyldt med historie, kunst og kultur. Byen har noget for enhver smag, og er derfor et perfekt sted at besøge på jeres næste studierejse.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af spændende oplevelser i Glasgow.

Derfor skal jeres klasse tage på studietur til Glasgow

En studietur eller studierejse til Glasgow giver et rigt fagligt udbytte fordi byen:

 • Har en lang og interessant historie, omkring byens opstandelse og de industrielle kriser efter 1. og 2. Verdenskrig
 • Glasgow er kendt for sine mange kunstgallerier og museer som 'Kelvingrove Art Gallery and Museum' og 'The Riverside Museum of Transport and Travel'
 • Har en unik arkitektur
 • Er den største by i Skotland og den tredjestørste i Storbritannien
 • Glasgow har et pulserende kulturliv
Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere.

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Glasgow, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

- Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller send os en mail!

Priser på studietur til Glasgow

Priserne er vejledende fra-priser

 FLY 5 DAGE / 4 NÆTTER
 01.11.24 - 28.02.25fra kr.2.735,-
 01.03.25 - 31.10.25fra kr.2.885,-
 Prisen inkluderer:
 • Flytransport tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i flersengsværelser
 • 4 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauet

 Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

De 10 bedste seværdigheder i Glasgow

Glasgow er fyldt med spændende seværdigheder, som venter på at blive opdaget. Her ser du 10 af de mest populære seværdigheder i den historiske by:

1. Glasgow Cathedral

Glasgow Cathedral er en af de mest imponerende katedraler i Skotland. Bygningen blev påbegyndt i 1136 og tog omkring 350 år at afslutte. Katedralen har en fantastisk udsigt over byen og er et must-see, når man besøger Glasgow.

2. Kelvingrove Art Gallery and Museum

Kelvingrove Art Gallery and Museum er et af de mest besøgte museer i Glasgow. Museet åbnede i 1901 og er en fast favorit blandt lokalbefolkningen og turister. Museet huser 22 gallerier, hvor i kan opleve alt fra kunst til dyr, det gamle Egypten til Charles Rennie Mackintosh og meget mere.

3. The Riverside Museum

The Riverside Museum er et meget populært transportmuseum i Glasgow. Museet huser en af verdens største samlinger af transport- og rejserelaterede genstande, med over 3.000 genstande udstillet.

4. Celtic Park

Celtic Park er et af de mest ikoniske stadions i Skotland. Celtic Park er hjemsted for Premier League-klubben Celtic FC. Celtic Park er et af de mest besøgte stadions i Europa og har en kapacitet på over 60.000 tilskuere.

5. Glengoyne Distillery

Glengoyne Distillery ligger i en af de smukkeste dale i Skotland, kun 30 minutter fra Glasgow by. Glengoyne er kendt for at lave en af de bedste single malt whisky i verden, og for at have en af de længste destilleringprocesser i Skotland, hvilket giver den unikke smag.

6. University of Glasgow

University of Glasgow er det fjerde ældste universitet i Storbritannien. University of Glasgow blev grundlagt i 1451 og har omkring 27.000 studerende og er en af de mest prestigefyldte skoler i Europa. Universitetet er blandt andet kendt for flere historiske præstationer, bl.a. at have fostret talenterne hos syv nobelpristagere, to premierministre og Skotlands konstituerende førsteminister.

7. Glasgow Necropolis

Necropolis er en kirkegård fuld af historie, vidunderlig arkitektur og skulpturer. Kirkehaven er beliggende ved siden af Glasgow Cathedral. Det anslås at der her er en størrelsesordning på 50.000 begravelser med omkring 3.500 grave.

8. Glasgow Science Centre

The Glasgow Science Centre ligger i hjertet af Glasgow og er kendt for deres videnskabsshows. The Glasgow Science Centre huser en række interaktive udstillinger, der giver besøgende i alle køn og aldre, mulighed for at lære om alt fra naturvidenskab til teknologi.

9. The People's Palace

The People's Palace er et museum der fortæller historien om Glasgow og byens befolkning fra 1750 til i dag. Museet viser en samling af genstande, fotografier, tryk og film, som giver et unikt indblik i, hvordan folket levede og arbejdede. 

10. George Square

George Square ligger i hjertet af Glasgow og er kendt for sine store offentlige pladser med historie bygninger og monumenter. På pladsens østside finder du byens rådhus, City Chambers i italiensk renæssancestil, hvor i kan komme på en gratis rundvisning. 

Andre seværdigheder i Glasgow

Her er nogle links til andre spændende oplevelser og besøg i kan gøre på studieturen:

Glasgow School of Art

The Glasgow School of Art er en af de mest anerkendte kunstskoler i verden. Skolen er kendt for sin unikke arkitektur og sine fremragende kunststuderende. The Glasgow School of Art er et must-see for kunstelskere og arkitektur interesserede.

Glasgow Botanic Gardens

Glasgow Botanic Gardens er kendt for sine smukke haver og planter. Den botaniske have blev grundlagt i 1817 af Thomas Hopkirk, med støtte fra en række lokale personer og University of Glasgow.

Glasgow Royal Concert Hall

Glasgow Royal Concert Hall er blandt andet hjemstedet for Skotlands nationale orkester. Med sine tre store sale og en kapacitet på 2.475 gæster er det et perfekt sted at opleve en koncert eller et show.

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 2.735 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af