44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studietur til Stettin

- Få en unik, lærerig og uforglemmelig studierejse

Studietur til Stettin

Stettin er en by i det nordvestlige Polen, der har en lang og fascinerende historie. Byen har været hjemsted for mange forskellige kulturer, herunder tyskere, polakker og russere. I dag er det et populært turistmål, der er kendt for sin arkitektur, historiske seværdigheder og kulturelle begivenheder.

På en studietur til Stettin vil du med garanti komme til at se og opleve en masse. Byen er fuld af historiske steder, museer og kunstgallerier, der alle fortæller om byens fortid og nutid. Stettin har en historie der går mere end 1300 år tilbage, men som der ikke er mange spor fra i dag. Det skyldes bl.a. 2. Verdenskrig, hvor ca. 80 procent af byen lå i ruiner. Herefter har byen været i fuld gang med at genopbygge byen, samt at genoplive dens kultur og historie.

Stettin er også en by hvor mange kulturelle begivenheder finder sted, eksempelvis koncerter, teaterforestillinger og andre kunstneriske arrangementer. Derudover byder den også på et væld af hyggelige restauranter, cafeer og boder der tilbyder et bredt udvalg af mad og drikke, samt lokale specialiteter.

Vidste du: Før 2. Verdenskrig var Stettin en tysk by, som efter krigen blev en polsk by.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af spændende oplevelser i Stettin.

Derfor skal jeres klasse tage på studietur til Stettin

En studietur eller studierejse til Stettin giver et rigt fagligt udbytte, fordi byen:

 • Er fyldt med historiske seværdigheder og kulturelle begivenheder
 • Har en lang og fascinerende historie, der går over 1300 år tilbage
 • Er et populært turistmål
 • Er kendt for sin arkitektur
 • Er den næststørste havneby i Polen
 • Dækker fagene samfundsfag, religion og historie

Se også: Studietur til Krakow, Studietur til Berlin.

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Stettin, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os!

Priser på studietur til Stettin

Priserne er vejledende fra-priser

BUS - 6 dage / 3 nætterAntal personer4965
01.11.23 - 28.02.24fra kr.1.725,-1.525,-
01.03.24 - 31.10.24 fra kr.2.125,-1.895,-
 Prisen inkluderer:
 • Bustransport tur/retur
 • 3 overnatninger i flersengsværelser
 • 3 x morgenmad
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

De 10 bedste seværdigheder i Stettin

Stettin er en historisk by, der bugner af spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser. Her har vi samlet en liste over 10 af de mest populære seværdigheder i Stettin, som du bør opleve, når du besøger byen:

1. Domkirken St. Jakob

Denne imponerende gotiske kirke der er kendt for sit smukke interiør og som kan rumme 10.000 mennesker. Kirken er et af de ældste bygningsværker i Stettin og har siden 1982 haft status som domkirke. Grundet 2. Verdenskrig har kirken de sidste mange år gennemgået reparationsarbejde, som endnu ikke er slut.

2. Det gamle torv Ulica Sienna

Ulica Sienna er et af de ældste torve i Stettin og er et af de få steder der undgik ødelæggelse under 2. Verdenskrig. Her kan du opleve farvestrålende renæssancehuse og nyde en kop kaffe. Torvet er også omgivet af mange restauranter, cafeer og butikker, som du kan besøge.

3. Wały Chrobrego Promenade

Denne smukke promenade langs floden Oder, er et af de mest populære steder i Stettin. Her kan du nyde den smukke udsigt, mens du slentrer langs floden. Her kan du også se nogle af byens mest statslige bygninger som Nationalmuseet, Det Maritime Universitet og Amtsrådhuset.

4. Den Gamle Port - Brama Portowa

Denne imponerende stenport fra 1740 er et ikonisk symbol på Stettin. Porten har udhuggede det prøjsiske våbenskjold øverst og var del af den tidligere bymur.

5. Underground City Trails

Her får du mulighed for at udforske de mange små, hemmelige underjordiske gange og rum. Her kan du opleve de gamle gange og kældre, som blev brugt til opbevaring af mad, våben og medicin under krigene.

6. Det Slesvigske Slot

Dette imponerende slot var tidligere en prøjsisk residens. Det er et smukt eksempel på klassicistisk arkitektur som der efter 2. verdenskrig blev genopbygget, grundet ødelæggelserne krigen førte med sig.

7. Dialogcentret

Dialogcentret er en del af Nationalmuseet i Stettin, der udstiller Stettins og Pommerns nyere historie, herunder tiden under protesterne 1970'erne og 1980'erne, forandringerne efter den politiske revolution fra 1989 og komplekse minder fra 2. Verdenskrig.

Dialogcentrets placering er også lidt speciel. Det er nemlig på denne plads, at borgere i Stettin i 1970 gjorde oprør mod styret. Denne begivenhed og historie er formidlet i en del af Dialogcentrets udstilling.

8. Filharmonia - Koncertsal bygning

Filharmonia i Stettin er en af de fineste koncertsals bygninger. Bygningen blev opført før 2. Verdenskrig, men det blev ødelagt under krigen. I dag er bygningen restaureret og en af Stettins fineste bygningsværker, som også har fået tildelt Den Europæiske Unions pris for moderne arkitektur.

9. National Museum

Nationalmuseet i Szczecin er den største kulturinstitution i Vestpommern, som huser over 150.000 genstande. Det er et klassisk multi-afdelings museum med værker af både gammel og moderne kunst, samt levn fra etnografi og arkæologi.

Tip: National museet ligger ganske tæt på 'The Royal Gate', så overvej at lægge vejen forbi her.

10. Church of St. John the Baptist

En interessant og utrolig smuk kirke i Stettin er St. John the Baptist. Kirken har en stil, der både omfatter romantisk og gotisk arkitektur. Kirken er kendt for sine unikke stenvægge, smukke altertavle, mosaikker på gulvet og dets himmelblå loft.

Andre seværdigheder i Stettin

Torvemarked - Szczecinski Bazar Smakoszy

Læg vejen forbi et af Stettins hyggelige torvemarkeder på din rejse.

Shoppingcenter - Galeria Kaskada

Brug dagen i et moderne center med modeforretninger, restauranter og caféer.

Park Jeromski

Besøger du Stettin i forårsmåneder eks. april eller maj, bør du overveje en udflugt til denne smukke park og nyde naturen.

Kontakt os i dag!

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Pris pr. deltager

Fra 1.525 kr.

Se flere priser her
Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.
Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen.
Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.
Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af