44 94 60 90
Bestil et tilbud

Anderledes oplevelser i Berlin

Anderledes oplevelser i Berlin

Berlin er en by med mange unikke oplevelser. Har du allerede besøgt byens museer, seværdigheder og shopping centre? Så er der her samlet 5 anderledes oplevelser, du kan lave i Berlin.

1. Besøg et marked

Berlin har mange forskellige markeder, hvor du kan finde alt fra frisk frugt og grøntsager til tøj og vintagefund. Et af Berlins populære markeder er madmarkedet Markthalle Neun. Her kan du opleve et stærkt lokalsamfund, med stor respekt for mennesker, dyr og miljø. Markedet har åbent tirsdage, onsdage og torsdage, samt fredag ​​og lørdag, hvor du kan finde produkter til hverdagens behov samt specialiteter fra hele verden.

Vil du udforske flere markeder, kan du tage et smut forbi et af deres mange loppe- og gademarkeder som Mauerpark Flea Market, Turkish Market eller Berliner Trödelmarkt.

Tip: Besøger du Berlin i vintermånederne, så er deres julemarkeder et must-see.

2. Oplev Berlin til fods eller på cykel

En af de bedste måder at opleve Berlin på er ved at gå eller tage en cykel rundt i byen. Der er masser af grønne områder, parker og smukke bygninger at se, og du vil helt sikkert føle dig mere forbundet med byen og dens beboere. Berlin har mange spændende ture, der giver dig et indblik i byens historie og kultur. Du kunne eksempelvis planlægge en tur langs den berømte East Side Gallery, som er en 1.316 meter lang rest af Berlinmuren. Eller gå en tur langs floden Spree og nyde den smukke udsigt.

At opleve Berlin enten til fods eller på cykel, kan være en god og anderledes måde at se byen på.

3. Besøg Berlins hyggelige parker

Berlin byder på en masse smukke parker, hvor du kan slå dig ned eller gå en afslappende tur. Tag for eksempel en tur i Tiergarten, som er en af ​​de største og mest populære parker i byen. Tiergarten Park er i høj grad kernen i Berlins liv og indbyder til picnic, boldspil, en afslappet spadseretur eller afslapning på græsset. Parken ligger tæt på byens centrum og grænser op til seværdigheder som Brandenburger Tor eller Potsdamer Platz, der er værd at tage et kig forbi.

Du kan også besøge Treptower Park, Mauerpark, Viktoriapark eller Botanischen Gartens.

4. Udforsk Berlins aktiviteter
 1. Legoland Discovery Centre: Her kan børnene lege og lære om byens mange seværdigheder.
 2. Sea Life & Aquadom: Et akvarium, hvor du kan se mange forskellige hajer, rokker og andre sjove dyr. Her kan du opleve over 5000 fascinerende skabninger i 37 naturtro ferskvands- og saltvandsbassiner
 3. Berlin Dungeon: Et spøgelseshus, hvor du kan opleve rejsen gennem Berlins historie, hele vejen fra middelalderen til det 19. århundrede.
 4. Madame Tussauds: Et kendt museum med voksfigurer af berømte ikoner, i naturlig størrelse. Som samtidig fortæller om de mest ikoniske øjeblikke i Berlins historie.
 5. Spreepark: En forladt forlystelsespark, der har været lukket siden 2001. Stedet er i dag populært blandt folk med interesse for abandoned places.
 6. Sejltur: Er du til en sejltur på vandet? Berlin byder både på turer i løbet af dagen, samt senere på aftenen. Her er det muligt at kombinere en sejltur med mad, nemlig en dinner cruise.

Se også: Studietur til Berlin

5. Smag de lokale specialiteter

Berlin byder på mad fra hele verden, men hvorfor ikke smage de lokale specialiteter på din tur. Her er 3 tyske specialiteter du bør smage på din rejse:

 • Currywurst: En af Tysklands mest kendte retter, en pølse som bliver opskåret og tilsat krydret ketchup og karrypulver.
 • Pretzel: En bagt kringle med en karakteristisk brun og glat overflade.
 • Sauerkraut: Fintsnittet konserveret hvidkål. Der i Tyskland spises med eks. røget og saltet kød.

Smag på de forskellige retter, på en af byens mange restauranter eller streetfood boder.

Er det din første gang i Berlin?

Har du ikke være i den tyske hovedstad før, så bør du overveje at lægge vejen fordi disse seværdigheder i Berlin:

 • Mindesmærket for Berlinmuren
 • Holocaust-mindesmærket
 • Checkpoint Charlie
 • Alexanderplatz
 • Neues museum
 • Altes museum
 • Brandenburger Tor
 • Berliner Fernsehturm (TV-tårnet)
Har du nogen spørgsmål?

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os i dag og få tilsendt et gratis, uforpligtende tilbud!

Ring til os +45 44 94 60 90 eller skriv på info@grupperejsebureauet.dk

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af