44 94 60 90
Bestil et tilbud

Tjen penge til studietur

- Her er 10 gode idéer!

Tjen penge til studietur
- Her er 10 gode idéer!

Uden penge er det svært at komme afsted på studietur. Men det behøver ikke at være så svært at tjene penge. Her er 10 idéer til, hvordan I kan tjene penge til studieturen.

Hvor vil I rejse hen?

Prisen på jeres studietur afhænger af mange faktorer. Først og fremmest afhænger det af, hvor I skal hen. Dernæst handler det om, hvor mange I er, og hvor længe I skal være afsted. Skab derfor klarhed over budgettet for turen, så I ved, hvor mange penge I skal skrabe sammen.

Klik dig videre til jeres drømmedestination herunder, og få gode råd og et skræddersyet tilbud på jeres næste studierejse:

10 idéer til, hvordan I tjener penge til studieturen

1. Lav en indsamling

En indsamling er en god måde at samle penge ind på. Spørg dine venner, familie og bekendte om de vil støtte dig og din klasse.

2. Sælg ud af gamle ting

Har du noget, du ikke bruger? Sælg det på et loppemarked eller på en auktion. Det kan være alt fra tøj til møbler eller legetøj, du alligevel ikke bruger. Der er gode muligheder for at sælge på bl.a. DBA eller Facebook. På den måde kan I hurtigt skrabe lidt ekstra mønt ind.

3. Få en lokal sponsor

Tilbyd lokale virksomheder god omtale på sociale medier, i lokalavisen o.l. mod et tilskud. Mange virksomheder vil elske at posere på et billede sammen med lokale studerende og en stor check!

4. Arrangér en fest

En fest er altid en god måde at tjene lidt ekstra penge på. Udover at sælge billetter, kan I også sælge mad og drikke. Går festen godt, kan I også tjene penge på at lave ekstra aktiviteter som for eksempel lotteri eller tombola.

5. Lav en online auktion

Har I noget, I kan undvære? Sæt det til salg på en online auktion, og giv pengene til jeres studietur. Det kan for eksempel være en cykel, et par gamle møbler eller noget andet, I ikke længere bruger. Læs mere om online auktion her  

6. Søg legater og fonde

Der er mange fonde og legater, som udlodder penge til studerende. Her er nogle gode hjemmesider, der hjælper jer godt i gang med legatsøgning:

7. Hold et foredrag eller en workshop

Jeres passion kan være en guldgrube, når det kommer til at tjene penge. Hold f.eks. et foredrag om et emne, I interesserer jer for, eller lav en workshop, hvor I lærer andre noget, I er dygtige til.

8. Bedsteforældre og andre slægtninge

Mange bedsteforældre og slægtninge vil gerne hjælpe jeres studieprojekt økonomisk. Så spørg dem, om de vil være med til at støtte jer økonomisk.

9. Tag et studiejob

Det kan være rart med en ekstra skilling til studieturen. Derfor kan det være en god idé at søge et studiejob og på den måde tjene nogle penge, som kan finansierer noget af rejsen.  

10. tænk ud af boksen

Der er mange måder, hvorpå man kan skaffe penge. Tænk ud af boksen, og se om der er andre måder, I kan tjene penge på. Måske kan I finde på noget, som ingen andre har tænkt på. Sådan kickstarter I en brainstorming:

  • Hvad er det, vi interesserer os for?
  • Hvad er det, der er populært lige nu?
  • Hvordan kan vi gøre det unikt?
  • Hvordan kan vi tage penge for det?

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på jeres drømmerejse

Vi står klar med gode råd til alle former for studierejser. Kontakt os her eller læs mere om vores studierejser og destinationer.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af