44 94 60 90
Bestil et tilbud

Hvor skal man bo i Berlin?

- Din guide til de bedste oplevelser

Hvor skal man bo i Berlin?
Din guide til de bedste oplevelser

Går jeres næste rejse til Berlin? Og hvordan skal I bo under opholdet? Læs mere og få gode tips til, hvordan I får den bedste overnatning på ferien.  

Hvad kendetegner overnatning i Berlin?

Berlin er et af Europas mest spændende steder at tage på storbyferie. Byen byder på et væld af overnatningsmuligheder, lige fra luksushoteller til mere budgetvenlige hostels. Men hvor skal man egentlig bo for at gøre overnatningen til en del af oplevelsen? Her følger en guide til de bedste overnatningssteder i Berlin.

Se Guide: Studietur til berlin

Hvor skal man bo i Berlin?

Det kommer helt an på, hvilken type bolig I ønsker, og hvor i byen I ønsker at bo. I det centrale område af Berlin kan det være dyrt at leje et værelse eller en lejlighed, mens det i byens ydre områder er noget billigere. Generelt set er det dog relativt billigt at bo i Berlin.

5 bykvarterer med gode overnatningssteder

Berlin har mange interessante steder, hvor turister kan bo under deres ophold. De fleste kender efterhånden Berlin Zentrum (Mitte) med Alexanderplatz, Brandenburger Tor og andre markante seværdigheder. Berlin er dog meget mere end bare at bo i Mitte. Her følger en liste med 5 bykvarterer med gode overnatningsmuligheder:

1. Charlottenburg-Wilmersdorf

Charlottenburg er et af de mest velholdte byområder i Berlin. Kvarteret præges især af sit arkitektoniske udtryk, hvor store, smukke jugendstil-ejendomme skyder frem i massevis. Endvidere er bydelen kendt for shopping-gaden Kurfürstendamm med sine lækre restauranter, hyggelige cafeer og utallige indkøbsmuligheder. Charlottenburg er derfor det perfekte sted at bo, hvis I vil opleve Berlins historie, eller blot vil en tur ud at shoppe.

2. Friedrichshain-Kreuzberg

Friedrichshain-Kreuzberg er et af de mest populære turistområder i Berlin. Stedet byder på et væld af unikke seværdigheder, lige fra East Side Gallery til Berliner Dom. Ligeså præges kvarteret af dets mange hyggelige caféer og restauranter. Leder I efter et lidt billigere overnatningssted, kan I med fordel vælge mellem nogle af kvarterets mange hostels eller blandt de lidt mere prisvenlige hoteller.

3. Prenzlauer Berg

Prenzlauer Berg er et af de mest stilbevidste kvarterer i Berlin, og også ret så populær blandt danskere. Her er tale om en rolig og afslappet bydel med et sjovt og anderledes gadebillede. Der er mange selvgjorte konstruktioner i form af bænke og beplantning, og kvarteret består ligeledes af mange alternative caféer. Prenzlauer Berg er et sted, hvor mange familier har slået rod gennem tiden. Kvarteret rummer desuden en hel del ferielejligheder, hvilket gør det til et oplagt sted at booke sin overnatning.

4. Tempelhof-Schöneberg

Tempelhof-Schöneberg ligger i den sydvestlige del af Berlin og er en af byens mest berømte bydele. John F. Kennedy besøgte i sin tid bydelen og sagde da de berømte ord ”Ich bin ein Berliner!” fra balkonen på Schöneberg Rådhus. Tempelhof-Schöneberg er kendt for sine smukke, gamle bygninger, herskabelige lejligheder og grønne pladser. Derudover rummer bydelen det kendte shoppingcenter KaDeWe samt lufthavnen Tempelhof.

5. Spandau

Spandau er endnu én af Berlin karakteristiske bydele med en lang og rig historie. Kvarteret blev grundlagt i det 13. århundrede og har siden været hjemsted for mange af byens  berømte personligheder. Endvidere huser Spandau en række gallerier, barer, restauranter og delikatesseforretninger. Kvarteret er egentlig en del af Berlin Mitte, men skiller sig særligt ud ved sine små gader. Derudover er bydelen bl.a. kendt for:

  • Sin omfattende jødiske historie
  • Synagogen på Oranienburger Strasse
  • Fly og zeppelinere
  • Bydelen Siemensstadt
  • Militærhistorisk Museum

Har I yderligere spørgsmål til jeres grupperejse, er vores medarbejdere klar til at hjælpe. Kontakt os allerede i dag, så hjælper vi jer med at arrangere den grupperejse, som passer til lige netop jeres behov.

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af