44 94 60 90
Bestil et tilbud

Studieturens faglige indhold

- vi hjælper med det faglige program i alle europæiske storbyer

STUDIETURENS FAGLIGE INDHOLD

Helt centralt for en vellykket studietur er et godt og veltilrettelagt fagligt indhold.

Det faglige indhold på studieturen kan vælges ud fra to forskellige vinkler: lærernes faglige profiler eller destinationens muligheder. Oftest vil det være de faglige profiler, der er udgangspunktet og da der er mindst to lærere på en studierejse, kan det være en kollegial udfordring at få destinationens muligheder og de faglige profiler til at matche.

Vi er specialiseret i at arrangere studierejser og kender derfor de faglige muligheder på destinationerne. Vi har stor erfaring i tilrettelæggelse af studierejsens faglige indhold og oplevelser og har derfor et stort kontaktnet i hele Europa. Vi når ud til samarbejdspartnere, som ellers kan være vanskelige at få fat på.

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturens faglige program nemmere.

Vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os eller...

Find forslag til byer og fag her!

Studietur med kemi
Er faget kemi tema på studierejsen, er det oplagt at tage til en destination, hvor man kan besøge en vingård, et destilleri eller et kemisk analyselaboratorium. Studér de kemiske processer på et analyselaboratorium i Firenze eller Barcelona, tag til Edinburgh eller Dublin og lær om destillationen i whiskyfremstillingen eller tag på vingård i Lissabon eller Madrid.

Studietur med oldtidskundskab
Rom er et oplagt bud på en studietur med oldtidskundskab. Colosseum, Forum Romanum og Pompei, Mussolinis Rom, Berlusconi og Italiensk politik i dag – mulighederne er mangfoldige. Dette kan naturligvis kombineres med italiensk som sprogfag.

Athen også en oplagt destination med Akropolis, Syntagma pladsen og Karameikos gravpladsen. Tag en heldagsudflugt til Delfi og Ossios Lukas eller til Peloponnes med Mykene, Nafplion og Epidauros.

Tag på opdagelse med faget oldtidskundskab til Malta med Mdina og Rabat samt templerne Haqar Qim og Mnajdra eller til Malaga med Alcazaba fæstningen eller Granada med det smukke Alhambra palads, bygget under den arabiske besættelse.

Studietur med engelsk
Med faget engelsk er London med sin multikultur, teaterscene og mange museer det oplagte valg eller Manchester med sprog, idræt og industrihistorie. Liverpool byder på sprog, arbejderkultur og Beatles og en kombination af Manchester og Liverpool vil være det perfekte match til at dække flere fag.

Edinburgh er både engelsk, kemi, historie og politik og Dublin byder på samme muligheder. Både i Edinburgh og Dublin er der rige muligheder for at kombinere engelsk med historie, samfund og politik.

En outsider med faget engelsk er Malta. Besøg den tidligere engelske koloni, hvor faget engelsk kan kombineres med historie, samfund, oldtid, biologi og religionshistorie. Der er mange muligheder for spændende og lærerige fagkombinationer på Malta.

Studietur med spansk
Lær spansk i Spanien! Intet spanskhold uden en studierejse til Spanien.

Med faget spansk på en studietur til Spanien er der mange muligheder for kombination med andre fag. Lær f.eks. kemi, arkitektur eller politik i Barcelona, kunst i verdensklasse i Madrid, oldtid, virksomhedsøkonomi og flamenco i Malaga eller Granada.

Studietur med tysk
Tysk vinder mere ind som sprogfag og af gode grunde. Vi har mange forbindelser og et tæt samarbejde med vores sydlige nabo. Berlin byder på alt ud over det tyske sprog, som f.eks. historie, arkitektur, politik, teknologi, kunst, byudvikling og meget mere.

Søfartsbyen Hamborg er i lighed med Berlin både historisk og dynamisk på samme tid. Den nordtyske hovedstad er centrum for handel, transport, økonomi, arkitektur, kunst og kultur

Mod syd er München Tysklands tredje økonomiske kraftcenter – og en lidt overset destination. München tilbyder et bredt spektrum af faglige kombinationer.

Studietur med italiensk
Rom er en af de mest efterspurgte byer til en studierejse. Ud over faget italiensk byder den evige stad på faglige besøg med oldtidskundskab, kemi, historie, religion, samfund og politik.

Firenze er renæssancen, kunst og gastronomi oplagte temaer, men også handel, virksomhedsøkonomi, kemi og matematik spændende faglige muligheder til den perfekte studietur.

Studietur med historie
Historie er et bredt fag, men det specifikke tema peger på oplagte byer. Alle byer rummer historie, det er blot et spørgsmål om at indkredse temaet.

Man kan studere renæssance i Firenze og Prag, oldtid i RomAthen og Malta. Historien om kolonitiden kan opleves i LondonMadridParisMalta og Lissabon.

Verdenskrigene kan man lære om i BerlinMünchenLondonKrakow og Prag.

Studietur med biologi
Tag til Edinburgh på tur i det skotske højland, på dykkertur til Malta, på bjergtur på en studietur til Prag eller Malaga. Besøg Europas største Oceanario i Lissabon.
Prøv en udflugt til Wicklow Mountains i Dublin eller tag på blomsterauktion i Amsterdam, eller på naturreservat i Lissabon. Velegnede og spændende besøg for faget biologi.

Studietur med fysik og matematik
Besøg Falkirk sluseanlæg i Edinburgh eller Freudenau vandkraftværk i Wien. Studér fysik i Science and Industry Museum Manchester, Parc de la Villette i Paris eller i Firenze på Museo Galileo og Museo Leonardino i Vinci.

Studietur med geografi
Faglige opgaver med bygeografi kan gøres på Hausmanns brede boulevarder i ParisBarcelonas kvadratiske gader, Lissabons historiske kvarterer Alfama og Bairo Alto, Hamborgs dynamiske havnefront eller Granadas arabiske Albayzin. Spændende og lærerig byudvikling.

Studietur med idræt
Med faget idræt, vil det være oplagt med mountainbike eller dykning på Malta, trekking i Prag eller Krakow, klatrepark i BerlinHamborg eller Prag.

Studietur med litteratur, musik og teater
Her er mulighederne mangfoldige. Oplev Londons teaterliv startende med Shakespeare og sluttende med musical. Se sort teater og skyggespil i Prag, mærk dynamiske Flamenco i Malaga eller hør smertefulde Fado folkemusik i LissabonKrakow og Budapest har en lang musikhistorie med bl.a. den jødiske Klezmer musik og Chopin. Selvfølgelig er en studietur til Wien oplagt med Mozart, Beethoven og Strauss.

Studietur med billedkunst
Er studieturens hovedtema billedkunst, er det naturligt at gå efter de store museumsbyer. Her kan nævnes Louvre og Musée d’Orsay i Paris, de tre store, Prado Museo, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza i Madrid, Vatikan museerne i Rom og ikke mindst Uffizi gallerierne i Firenze. I den moderne genre kan nævnes Tate Museum i London.

 Se alle vore studierejser her

Kontakt

Grupperejsebureauet

MEdlem af